|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2008, 10:33:51 » |
|
yakaşır derlerse takalımmı hemen
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2008, 12:35:06 » |
|
ben takıyorum ama yakıştırıyorlarda demek ki yakışıyormuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2008, 04:29:01 » |
|
yani ben bazı kişilerde ve o kişiler ben canımdan cok sevdiğim oluurr. neyse... evet bazı kişilerde GÖRÜRSEM DÖVERİM yani. hiç hoşlanmam kızların işi olan seyleri erkeklerin yapmasına.. bizim halktada ne denirr biliriss yani :p....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ustcm
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2008, 04:37:35 » |
|
arkadaslar kupe piercing vs. seyler kucuk seyleri bence kucuk ınsanlar kucuk seylerı sorun eder.( benım gorusum ) ınsan ınsan olsun yeter derımmm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2008, 03:49:07 » |
|
arkadaslar kupe piercing vs. seyler kucuk seyleri bence kucuk ınsanlar kucuk seylerı sorun eder.( benım gorusum ) ınsan ınsan olsun yeter derımmm  ben uğraşırım cnm ayrıntı küçük olsada ayrıntıdır
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 03:50:03 Gönderen: bircan gökçe »
|
|
|
|
|
|
ustcm
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2008, 04:35:24 » |
|
ben uğraşırım cnm ayrıntı küçük olsada ayrıntıdır
ok soylecek lafım yok zaten,benım gorusum demısım herkesın gorusune saygı gostermek ınsanın buyuklugunu gosteren baska bır ozellıktığidir ( bence )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2008, 05:40:21 » |
|
yani ben bazı kişilerde ve o kişiler ben canımdan cok sevdiğim oluurr. neyse... evet bazı kişilerde GÖRÜRSEM DÖVERİM yani. hiç hoşlanmam kızların işi olan seyleri erkeklerin yapmasına.. bizim halktada ne denirr biliriss yani :p....
erkekle kızla alakası yok ayşe zaten küpe osmanlıya dayanan birşey yani o zamanda erkeklerde takıyormuş bunun erkeği kızı olmuyor anlayacağın...  bak bu resimde de gördüğünüz gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2008, 11:24:35 » |
|
bu benim şahsi görüşümm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2008, 01:58:24 » |
|
erkekle kızla alakası yok ayşe zaten küpe osmanlıya dayanan birşey yani o zamanda erkeklerde takıyormuş bunun erkeği kızı olmuyor anlayacağın...  bak bu resimde de gördüğünüz gibi... o znm lerde allahın kölesi olduğunu belirtmek için sembol olarak kullanılıyormuş ama sizin niyetiniz daha başkaaaa yani  :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER
|
 |
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2008, 03:22:47 » |
|
 hadi erkekler acıdım sizde oy kullanabilirsiniz z_2 acımak mı acıncak duruma duşmeyesın sonra bırcan gökce :DD herkeze yakısır eskıye dayanan bırsey ama sımcık öle bırsey kalmadı pek olsa bende takardım :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2008, 07:36:30 » |
|
BEN ŞİMDİKİ ERKEKLERDE GÖRÜYORUM AMA OZİ HEM acıncak duruma duşmeyesın sonra bırcan gökce NE DEMEK ANLAYAMADIMM AÇIKLARMISIN BU LAF NEYİN NESİ z_6
BİLİYORMUSUN BEN SENİ HEM GERÇEKTEN ANLIYAMIYORUM BAZENN YAAA ANLADIN SEN ONU z_4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2008, 09:33:57 » |
|
o znm lerde allahın kölesi olduğunu belirtmek için sembol olarak kullanılıyormuş ama sizin niyetiniz daha başkaaaa yani  :DD nerden biliyorsun başka olduğunu ben çalışıyorum mesela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Nisan 2008, 00:31:21 » |
|
BEN ŞİMDİKİ ERKEKLERDE GÖRÜYORUM AMA OZİ HEM acıncak duruma duşmeyesın sonra bırcan gökce NE DEMEK ANLAYAMADIMM AÇIKLARMISIN BU LAF NEYİN NESİ z_6
BİLİYORMUSUN BEN SENİ HEM GERÇEKTEN ANLIYAMIYORUM BAZENN YAAA ANLADIN SEN ONU z_4
HANİ SEN ERKEKLERE ACIMISIN YA OY KULANMALARINA İZN VERMISIN YA O BAKIMDAN BENDE ALINTI YAPARAK SEN ACINCAK HALE GELME DIYE SÖYLEDIM ACIMA ACINCAK HELDE OLUR DIYE BIR ATA SÖZU VAR BUNUDA VURGULARIM SANA SENDE ANLADIN BU LAFIMI UMARIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ustcm
|
 |
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2008, 01:18:38 » |
|
acımazsak tabıaat ta,uhrevı hayatta bıze de acımazlar .bırcan_gokce de espırı olarak soylemıs heralde.neyse ama ben hala o fotonun Yavuz a aıt oldugunu dusunmuyorum.hem arkadaslar kupe vs. bunlar kucuk seyler uğrasmayın kucuk seylerle sızler buyuk ınsanlarsınız kucuk seyler le ılgılenmek yakışmaz sızlere gozlemledıgım kadarıyla.tskler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baterist_ea
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2008, 05:31:06 » |
|
kişisine göre değişir ama bence hoş duruyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baterist_ea
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2008, 01:39:32 » |
|
hem kız erkek eşitliğinden bahsediyoruz kadın hakları vs vs. hemde küpe KIZLARIN işidir diyoruz...farkındaysanız belirli bir zamana kadar pantolon,kravat,,jole erkek işiydi ama kızlarda da şu an görülüyor 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 01:40:38 Gönderen: baterist_ea »
|
|
|
|
|
|