25 Mayıs 2012, 08:14:57 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tim35'cilerin albüm kapakları sizlerle :))  (Okunma Sayısı 893 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
Çevrimdışı Çevrimdışı

canıma minnet :D

« : 20 Mart 2008, 13:58:34 »

eveet güzel sitemizin güzel üyeleri aynı evde yaşadık sorguya alındık gemiye bindik ve gemiyi batırmayı başardık benim gözümde e bi de albüm yapalım dimi bizim şarkı söleyenlerden ne eksiğimiz var ki Cheesy  düşüncesiyle bunlar ortaya çıktı Smiley

fantazi dalında 1 numara olucam. bülent ersoy'a diva diyenler daha beni görmediler.
diyerek sağlam iddalar ile tim35 müzik camiasına yeni katılan bir isim daha sizlerle
karşınızda elifsu...... aranan ve sevilen biri olacağını söyleyerek piyasadki yerini alıyor

ilk albümündeki şarkılarla gönüllerimize taht kuran kusulu bu çalışmada bir süpriz yapıp parçaları şirinesi seda ile beraber seslendiriyor ve listelere sağlam bir giriş yapıyorlar

hüsnü şenlendirici de kimmiş o gitsinde çoluk çocuk şenlendirsin diyen, giresunlu özle
piyasada polemik yaratarak ismini bizlere duyuruyor
ve bazı kesimlerde, iyi reklam yaptı diye konuşuluyor

ilk albümü iyi satmasına rağmen sonuçlardan memnun olmayan altın çocuk  punkın açtığı anketteki kurbağa öpülür mü sorusuna verdiği yorum sonrasından kurbağalara sempati duyup kurbağalara özel bi albüm hazırladı, isimini tarz değiştiren sanatçılar listesine yazdırıyor. kıpır kıpır şarkılarla hayranlarına merhaba diyor.

işte tim35 müzik piyasasına bomba gibi düşen bir isim daha seda....
listelere giriş yapan repçi seda kısa sürede kendi kitlesini oluşturacağını ve sevilen bir repçi olarak bu piyasada kalıcı olacağını söylüyor

yaptığı bi önceki albümde çok fazla matematiksel toeremli sözcükler kullandığı için satışıların düşük olan punk yeni bir kasetle tekrar karşımızda matematik gibi soyut kavramların piyasa olmayacağını anlayıp yeni tarzıyla karşımıza çıktıı 1. belli 2. kim diyerek sürekli atıştığı hülya avşar'a gönderme yapmadan da geçemedi

o hep sevildi , o hep dinlendi mütavazi tavırlarıyla gönüllere taht kuran kübra ayrılığa son vererek yeni albümü olan havan batsın  ile hayranlarına merhaba diyor

o genç kızların sevgilisi, o imajıyla gençlerin idolü karşınızda sessiz çıtırsever.........
geçen yıl satış patlaması yapan albümüyle epey konuşulan sessiz bu yılda listeleri zorlayacağını idda ediyor. bu albümde biraz değişik bir mani görecekseniz diyerek, hayranlarını bir süpriz beklediğini söylüyor

işte tim35l müzik piyasasının ilk gurubu karşınızda gurup H.U.T ... bomba gibi şarkılarla camiada yerlerini alıyorlar. yaptıkları bu albümü gençlere ve kendini genç hissedenlere armağan ediyorlar

tim35 in  2. grubu tek bıyık altınçocuk ve arkadaşları geçtiğimiz yıllarda çıkan albüm altın çocuğun en çok satan ilk ve tek albümü olarak kayıtlara geçti

listelerde 2. sıraya düşersem gelin yüzüme tükürün dien küçük kafkas sahipsizim adı altındaki duygu yoğunluğu maximum olan albümüyle  tim35 piyasasına merhaba diyor

« Son Düzenleme: 21 Mart 2008, 11:27:54 Gönderen: punk_rock_girl » Kayıtlı

En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ?
Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde
Aç çocuklara
Baba şefkati göstermek için
Venedikte bir pansiyon terasında
Gondolları izleyerek
Kahvaltı yapma hayalini..
gladios
Albay

Timgücü 480
Çevrimdışı Çevrimdışı

..Lord Of w@R..

« Yanıtla #1 : 21 Mart 2008, 01:30:32 »

:DD :DD :DD :DD :DD :DD  SÜPERSİNİZ YA
by_sessiz
Administrator
*

Timgücü 6525
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 21 Mart 2008, 05:46:27 »

ne kızsın sen ya Smiley  çıtır sever ha ;D

Kula bela gelmez, Hak yazmayınca
Hak bela yazmaz, kul azmayınca
Hak kulundan intikamı, kul ile alır
Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır
Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
kusulu_43
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2008, 05:58:25 »

Alıntı

Allah mı söyletti kız cemo inş ya Smiley
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 21 Mart 2008, 07:41:14 »

süpper olmuş ama ben rap değil rock sewerim cemoo Cheesy
elifsu
Albay

Timgücü 104
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Aşkın A halinde"

« Yanıtla #5 : 21 Mart 2008, 09:31:52 »

işte gördüğünüz gibi en karizmatik sanatçı benim(herzamanki gibi)  Cheesy

o bakışlarım ,karizmatik duruşumla listelerin zirvesinden inmem.tek rakibim yine kendimim Cheesy

sizlere de imzalı albümümü gönderirim belki.... Wink

imajmaker im olarak cemilecim'i seçtim bile Wink

konserlere nezaman başlayaılm menajerim? Smiley

Sevda söze dökülünce perişan…
Muhabbet arz olununca yalın…
Aşk ilan edilince arsız…
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
Çevrimdışı Çevrimdışı

canıma minnet :D

« Yanıtla #6 : 21 Mart 2008, 10:32:53 »

:DD :DD :DD :DD :DD :DD  SÜPERSİNİZ YA
kafkas sana özel albüm yapmayı unutmuşum hiçte demiyosun nan punk nie benim albümüm yok fakirmiyim ki ben ne albüm yapamadım die hemen seni de ekliyorum Cheesy

işte gördüğünüz gibi en karizmatik sanatçı benim(herzamanki gibi)  Cheesy

o bakışlarım ,karizmatik duruşumla listelerin zirvesinden inmem.tek rakibim yine kendimim Cheesy

sizlere de imzalı albümümü gönderirim belki.... Wink

imajmaker im olarak cemilecim'i seçtim bile Wink

konserlere nezaman başlayaılm menajerim? Smiley

elifsucum herkes seni beklemekte çok sabırsızlaar böyle bi güzellikten mahrum etmemeliyiz hemen konser hazırlıklarına başlayalım
nasıl bir kişiliksen imajmakerın olduğum an mutasyona uğrayıp evrelerini tamamlamış bi organizma gibi prenseslikten özel üyeliğe götürdünn bu ne şan bu ne şöhret Smiley [/b]

En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ?
Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde
Aç çocuklara
Baba şefkati göstermek için
Venedikte bir pansiyon terasında
Gondolları izleyerek
Kahvaltı yapma hayalini..
Özlem
Albay

Timgücü 95
Çevrimdışı Çevrimdışı

**AşK PeRiSi**

« Yanıtla #7 : 21 Mart 2008, 10:40:51 »

cemile süpersin canım  senden başka kimsenin aklına gelmez böyle olaylar mükemmelsin yha on numara olmuş tim35 seninle gurur duyuyor.... Cheesy

bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2008, 11:26:00 »

aman güzel olmuşşşşş Smiley Smiley

baterist_ea
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2008, 05:16:10 »

çok güzelmiş hehe  ;D
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!