25 Mayıs 2012, 07:53:00 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşk ve sevgi (Locked!)  (Okunma Sayısı 623 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusulu_43
Ziyaretçi
« : 11 Mart 2008, 11:50:03 »

Arkadaşlar aşk ve sevgi bölümünde paylaşımlarınıza ve yorumlarınıza bir süreliğine ara vermenizi istiyorum...
Şimdilik aşk ve sevgi bölümünde paylaşım ve yorum yapmak yasak...
Aşk ve sevgi bölümde şu andan itibaren yapılan paylaşımlar ve yorumlar silinecektir...
Ama bu uyarı dikkate alınmazsa halen aşk ve sevgi bölümüne konu açar veya yorum yaparsanız bölümü kaldırmak zorunda kalacağız...
Uyarıyı dikkate almayan arkadaşımızada katlanması gereken bir ceza uygulayacağız...

Aşk ve sevgi bölümünde yaptığınız paylaşımlar sitemizin trajının düşmesine neden oluyor daha aydınlatıcı konular bularak bir birimize katkı sağlamamız bizim için hem yararlı hemde iyi olacaktır...
Anladığınızı umuyorum ve saygılarımı sunuyorum...Sizleri seviyoruz....İyi forumlar...
Bizim için değerlisiniz...
elifsu
Albay

Timgücü 104
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Aşkın A halinde"

« Yanıtla #1 : 11 Mart 2008, 12:59:12 »

TEŞEKKÜRLER ZEYNELCİM

Sevda söze dökülünce perişan…
Muhabbet arz olununca yalın…
Aşk ilan edilince arsız…
kusulu_43
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2008, 13:33:06 »

Konu ile ilgili tüm üyelerimize mail gönderdim sonradan ben bilmiyordum ben duymadım ben görmedim gibi mazaterler kabul edilmeyecektir...
İyi forumlar kolay gelsin hepinize... Aşksız meşksiz paylaşımlarınızı bekliyoruz Smiley
« Son Düzenleme: 11 Mart 2008, 13:33:37 Gönderen: kusulu_43 » Kayıtlı
kusulu_43
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2008, 00:28:56 »

ben bişi demek istiyorum bu konuya sessizin dedigine göre googlenin gözünden düşmüşüz birde aşk ve sevgi bölümünü kaldırmaktan bahsetiyorsun ( 2518 Mesaj 780 Konu ) bu oraya aittir eger bölümü kaldırırsanız indeksler düşüş yaşar vede googleden iyice düşmüş oluruz. kaldırmak çözüm degil sadece üyelere toplu bir msj atarak o bölüme degil daha degişik bölümler açarak üyeleri oralara yönlendirmek bence güsel bir düşünce.

saygılarımla: azrail/özcan

Hadi ya sen ciddimisin bak biz bunu hiç düşünememistik... azrail sen msn adresine gelen mail kutusuna bakmıyorsun herhalde arada bir bak istersen çünkü herkeze toplu mesaj gonderıldı..!!! hadi onu görmedin yukarıda ki mesajımı okusaydın bari en azından fikirlerini daha doğru bi çerçeve içerisinde belirtirdin...
Biz aşk ve sevgi bölümünü yasakladık başka bölümlere yönelin o bölümlerde paylaşım yapın diye ama illa ki bunu üstüne basa basa soylettirmek zorundamısınız....

elifsu
Albay

Timgücü 104
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Aşkın A halinde"

« Yanıtla #4 : 14 Mart 2008, 07:37:48 »

aşk ve sevgi bölmünde konu sayısı fazla olması kaldırılmamasını gerektirmez.önemli olan google'da daha kaliteli konularla önde olmak.aşk ve sevgi sitesi olması bizim hedefimiz değil.indexlerimizde böyle konularda önde olmak bize hiçbirşey kazandırmaz.şu sıralar sadece o bölüme yoğunlaşma olduğu için böyle bir karar aldık ve sizlerinde bizi anlayacağınızı umuyoruz...
« Son Düzenleme: 14 Mart 2008, 12:06:26 Gönderen: elifsu » Kayıtlı

Sevda söze dökülünce perişan…
Muhabbet arz olununca yalın…
Aşk ilan edilince arsız…
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!