|
|
|
Özlem
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2008, 04:44:29 » |
|
:DD :DD :DD :DD süper punkcum yhaa ..devamını bekleriz canım.yazdıklarını paylaşmak ve sitemizde bir çok kişinin ismini böyle yazılarında kullanman çok hoş  tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2008, 09:43:54 » |
|
super olmus cemo eline sağlık kıss...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2008, 09:47:29 » |
|
punk neden hep beni ne bileyim otoriter veya dikdatör gibi gösteriyosun.. kafanda ölemi canlanıyorum yoksa anlamadım seni ben
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2008, 09:51:56 Gönderen: by_sessiz »
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2008, 09:58:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2008, 10:56:01 » |
|
zaten nerde mükemmeliyet orda ben bak seen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
canıma minnet :D
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2008, 12:23:50 » |
|
punk neden hep beni ne bileyim otoriter veya dikdatör gibi gösteriyosun.. kafanda ölemi canlanıyorum yoksa anlamadım seni ben yok şekerim onu da nerden çıkardın öylesine uydurdum sedayı da oburmuş gibi gösterdim hikaye gerçekle ilgisi olmayan bu sıkıcı maratonda yüzünüzde bi tebessüm de benim sayemde olsun die yazdım ya eğer rahatsız olduysan yazmam benim için o kadar da önemli diil 
|
|
|
|
|
|
En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ? Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde Aç çocuklara Baba şefkati göstermek için Venedikte bir pansiyon terasında Gondolları izleyerek Kahvaltı yapma hayalini..
|
|
|
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2008, 12:53:06 » |
|
nie ya ben oburmuyum ya küstüm işte hıh ama gerçekten süperdi :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2008, 13:31:32 » |
|
nie ya ben oburmuyum ya küstüm işte hıh ama gerçekten süperdi :DD
;D bilmiyorum bende obur olduğunu kie attım kafadan 
|
|
|
|
|
|
En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ? Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde Aç çocuklara Baba şefkati göstermek için Venedikte bir pansiyon terasında Gondolları izleyerek Kahvaltı yapma hayalini..
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2008, 23:31:43 » |
|
yok şekerim onu da nerden çıkardın öylesine uydurdum sedayı da oburmuş gibi gösterdim hikaye gerçekle ilgisi olmayan bu sıkıcı maratonda yüzünüzde bi tebessüm de benim sayemde olsun die yazdım ya eğer rahatsız olduysan yazmam benim için o kadar da önemli diil  ozaman sonuna şöle bişey yaz bu hikayedeki karekterler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür. ;D tim35.com un sunduğu kurtlar vadisi reklamlardan sonra devam edecek. diye bişeylerde ekle işte ;D
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2008, 04:33:50 » |
|
ozaman sonuna şöle bişey yaz bu hikayedeki karekterler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür. ;D tim35.com un sunduğu kurtlar vadisi reklamlardan sonra devam edecek. diye bişeylerde ekle işte ;D
yanlış anlaşılmasın diye istediğin gibi gerekli notu yazdımm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2008, 04:38:15 » |
|
ya cemo benıde cok para göz yapmıssın  baksana herseyın tasarrufunu dusunmusum =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2008, 04:43:17 » |
|
ya cemo benıde cok para göz yapmıssın  baksana herseyın tasarrufunu dusunmusum =) dökülün abicim dökülün  bi daha yazarsam 2 olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Şubat 2008, 04:47:14 » |
|
dökülün abicim dökülün  bi daha yazarsam 2 olsun  aman da aman pekte alınganmış  msn de karsıma cıkma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
tim35 cadısı :)
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Şubat 2008, 09:32:25 » |
|
süper olmuş harika olmuş ellerine kollarına parmaklarına aklına beynine zihnine sana seni yaratana annene babana :DD fazla konuştum gene neysee harikasın mükemmel perfeccttt :DD :DD teşkr edrim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Şubat 2008, 09:42:27 » |
|
süper olmuş harika olmuş ellerine kollarına parmaklarına aklına beynine zihnine sana seni yaratana annene babana :DD fazla konuştum gene neysee harikasın mükemmel perfeccttt :DD :DD teşkr edrim  önemli diil canım asıl ben sana teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER
|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Mart 2008, 02:27:39 » |
|
elerıne saglık cok super olmus tek kelımeyle harıkalar yaratmısın gene supersın :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özgee
Teğmen
Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #17 : 06 Mart 2008, 12:36:09 » |
|
:DD :DD :DD çok komik ya.. süper olmuş cnm eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
hayatta bi tek şeye inanırım o da mutluluğa....
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2008, 09:52:07 » |
|
aman da aman pekte alınganmış  msn de karsıma cıkma  bencede punk rock girl kusulu msnede çok kırıcı oluyor hele abisi z_4 tavsiye etmem msnede karşısına çıkmanı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 09:53:22 Gönderen: bircan gökçe »
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı