25 Mayıs 2012, 05:32:40 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Artık sevmiyorum seni  (Okunma Sayısı 407 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj_MiDYaTLi
Üsteğmen
**

Timgücü 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 24 Ocak 2008, 11:47:47 »

artık bittin bende.. gittiğinde bitmiştin hemde.. bu kalbin kapısını kırıp umursamadan cekip gittiğinde bittin bende. ama o zaman kalbimde bitirememiştim seni... zordu bunu bir anda başarmak
başaramadım bende.
zaman öğretti bana hayatın sensizde yaşanılabileceği. nasıl senden önce yaşadıysam.

çok uzun zaman gecti ben seni bitirdiğimde. ama ama bitiremiyordum o kahrolası lanet yerde işte.
çabalıyordum uğrasıyordum ama yok. başaramıyordum. ömrüm boyunca da başaramam sanmıştım. hep böyle kalırım sanmıştım . olmadı.

başardım. ve gurur duyuyorum kendimle şimdi. belki haberin yok bunlardan. olsada umursar mısın bilmem. çokta umrumda değil açıkçası. kısaca artık kalbimde de bitirdim ben seni. ordada yoksun artık.

biliyorum
daha zaman geçecek.
ve sen
bu kapıdan tekrar girmek isteyeceksin.
ben geldim aç kapıyı diyeceksin.
hazır ol..
benden hiç duymadığın bir kelimeyi duyacaksın çünkü o zaman.
hazırlıklı gel...
sana diyeceğim ki:::
h
a
y
ı
r
istemiyorum seni
s
e
v
m
i
y
o
r
u
m seni
yoksun ne kalbimde ne beynimde
giiiiiitttttttttttttttt

Sebepsiz Derdim oLdun !...
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2008, 15:26:14 »

harika bayıldım paylaşım süper
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER

Site
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2008, 00:56:27 »

BIRAZ   ÖZEL BIRSEY OLMUS BANA GORE ISYAN EDERCESINE  AMA ÖNEMLI DEGIL  BEN ZAMANINDA YANLIS YAPTIM ZATEN

ÜZMESİN SENİ KALBİ CAHİLER UGRUNA CAN VERDİGİN SEVGİLER BİRGÜN DİNER ?? GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER SAKIN ARKANA BAKMA CÜNKÜ KRALAR HEP ÖNDEN GİDER
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!