25 Mayıs 2012, 05:18:36 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SevgiLim biLKi ...  (Okunma Sayısı 632 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dj_MiDYaTLi
Üsteğmen
**

Timgücü 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« : 23 Ocak 2008, 11:23:00 »

Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!...

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüz olurdum.... Sen hala sonsuzluğun yüzünde bir damla gözyaşısın...

Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte...

Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza...Yanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını...

Oysa kim bilir ki ,yanağımda yangınlardan çok önce o yarin bıraktığı öpüş izi var... Yüreğimde anılardan kalan bin düş izi var...

Kanmadım aynalara sana kandığım kadar...içimde bir boşluk sana yandığım kadar..

Bir çift yeşil göz yüzünden içimde bir sonbahar acıyor; öyle acıyor ki, acılar acısız kalıyor, mevsimler üstüme devriliyor,kışlar kışsız kalıyor...

Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda...Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam,doğrulup çoğaldı ayrılıklar

Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını....
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2008, 11:27:25 Gönderen: Dj_MiDYaTLi » Kayıtlı

Sebepsiz Derdim oLdun !...
...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
Çevrimdışı Çevrimdışı

tim35 cadısı :)

« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2008, 09:37:06 »

Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı aksamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer içimde ki dağları!...

ooff off  kardeşş Sad  z_4 z_4 z_4 z_4

Dj_MiDYaTLi
Üsteğmen
**

Timgücü 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2008, 09:42:36 »

ooff off  kardeşş Sad  z_4 z_4 z_4 z_4

noldu kıss bakıyomda hemen efkarLanıyon Smiley

...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2008, 09:43:43 »

benim sefgilim başka şehirde babasının yüzünden ayrılık ve aşk yanyana gelince imse tutamıyo beni Sad

Dj_MiDYaTLi
Üsteğmen
**

Timgücü 51
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2008, 09:47:24 »

benim sefgilim başka şehirde babasının yüzünden ayrılık ve aşk yanyana gelince imse tutamıyo beni Sad

kıss dahaa gençsinn ne bu telaşş aceLe etmee Smiley

...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2008, 09:51:26 »

genç bilenem diilim küçüğüm ama aşık oldum bikerem napçenn acelem de yok zaten evlenmicem korkmayın :DD :DD

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!