by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« : 21 Aralık 2007, 11:43:36 » |
|
diyenler çekinmeden fikirlerini yazabilirler. 
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
tim35 cadısı :)
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2008, 12:23:55 » |
|
ben fikirlerime başlıyorum abicim  1-) şimdi bu siteye şarkı da koyabilsek yani ne diyolar ona bilmiyorum ama mp3 koyulabilen siteler war hele hele şiir koyarıs arkasına da bi fon müsiği yaptıkmıydı süper olur daha ilgi çekebilir ..... bu benim fikrim.... 2-) üyelerimizi daha aktif yapabilmek için rep üstünlüğü gibi bişey yapabiliriz bunun için de yarışmalar düzenleyebiliriz ...... bu benim fikrim..... 3-) haftanın üyesi adı altında bi başlığımız olsa her hafta biri bunu düzenlese belirli kriterlere göre her hafta bi üye seçsek ve o üyrnin isminin altında (hani mod prenses felen yazan yerler warya orda) bir haftalığına yani eğer haftanın üyesiyse haftanın üyesi yazsa daha iyi olur forum hareketlenir ...... bu benim fikrim..... 4-) her hafta aktif üyelerden tabi birini haftanın konuğu yapsak o bölümde diğer bütün üyeler haftanın konuğuna istediği soruyu sormak hakkına sahip olsalar öyle soru cewap şeklinde geçse daha eğlenceli olur hem forum halkı olaraktan birbirimiz hakkında merak ettiklerimizi bilmiş oluruz kaynaşmış oluruz böyle daha iyi olur ...bu benim fikrim....benim fikirlerim bunlar benden söylemesi düşünün karar werin ister yapın ister yapmayın. gerçi biras çorba gibi oldu ama anlarsınız siz herhalde ........saygılar......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2008, 12:27:01 » |
|
sen çok geveze bi kızsın bu benim fikrim ;D ;D şaka şaka canım.. ok dediklerin güzel aslında.. neden olmasınn..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2008, 12:27:38 Gönderen: by_sessiz »
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
|
 |
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2008, 12:28:23 » |
|
biliyorum çenem biraz düşüktür :DD çünkü bunlar benim fikrim yapabilirseniz ne mutlu bana ....SAYGILAR... (SAYGIDA KUSUR YOK AMA :DD )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...kübra...
Yüzbaşı

Timgücü 77
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2008, 12:16:34 » |
|
tamam o zaman 1 kalsın dememiş sayın ama 2,3,4 bencede güsel yane kendi fikrim diye sölemiom ama güseller yanee :DD gene çok konuştum özür dilerim sessiz abee :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2008, 12:05:00 » |
|
tamam o zaman 1 kalsın dememiş sayın ama 2,3,4 bencede güsel yane kendi fikrim diye sölemiom ama güseller yanee :DD gene çok konuştum özür dilerim sessiz abee :DD
alıştım öenmli değil en azından sesini duymuyorum.. oda yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2008, 13:44:37 » |
|
bencede kübranın fikirleri çok iyi bencede dediklerini yapsak forum cidden hareketlenir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2008, 07:29:33 » |
|
haftanın üyesi adı altında bi başlığımız olsa her hafta biri bunu düzenlese belirli kriterlere göre her hafta bi üye seçsek ve o üyrnin isminin altında (hani mod prenses felen yazan yerler warya orda) bir haftalığına yani eğer haftanın üyesiyse haftanın üyesi yazsa daha iyi olur forum hareketlenir ......bu benim fikrim..... Bu fikir çok güzel aslında ben önceden böyle birşey yapıyordum üyelerde haftanın üyesi olmak için can havli ile çalışıyorlardı bunu denemkte yarar war derim ama konu sayısına bakılarak degerlendirme yapılır bilginize haftanın üyesi seçilen arkadaşada +25 tim gücü verelim ne dersiniz?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2008, 07:31:05 Gönderen: kusulu_43 »
|
|
|
|
|
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2008, 03:28:59 » |
|
bence daha iyi olur derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
GİDEN GİTSİN ALDİRMA YANGINLAR SÖNER
|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2008, 02:40:51 » |
|
ÖNCELIKLE SAYGILARIMLA FIKRIM SOLE SITEYE GIREN ARKADASLARLA KAMARA OZELIGIDE OLSA YANI AVATAR YERINE VEPCAM ACMA ÖZELIGI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2008, 02:41:46 » |
|
KUBARANIN FIKILERIDE COK GUZEL BUNLARDA OLABILIR GERCEKTEN COK BEYENI TOPLAR
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mart 2008, 02:49:32 Gönderen: ozi_84 »
|
|
|
|
|
...seda...
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2008, 02:47:42 » |
|
burda benim pek fikrim yokki onlar kübranın fikiri hepsi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2008, 09:53:24 » |
|
ÖNCELIKLE SAYGILARIMLA FIKRIM SOLE SITEYE GIREN ARKADASLARLA KAMARA OZELIGIDE OLSA YANI AVATAR YERINE VEPCAM ACMA ÖZELIGI
bak bu bizim hiç aklımıza gelmedi....
illaki webcam istiyosan msn den şansını dene,burası arkadaşlık sitesi değil!!!!
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2008, 11:34:46 » |
|
 doğru söze ne denir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozi_84
Yüzbaşı

Timgücü 10
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2008, 03:07:21 » |
|
AMA BEN BURAYI HEM ARKADASLIK HEM PAYLASIM SITESI OLARAK BILIYORDUM DA::DD ama sız ole uygun goruyorsanız bende ole denerım yanlıs anlasıldı sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|