punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
canıma minnet :D
|
 |
« : 27 Kasım 2007, 12:05:24 » |
|
akşama ne yiyeceğiz sorusu evin gündem konusudur...herkes tavanlarda gözlerini gezidirmekte ancak kimseden ses çıkmamaktadır... akşama ne yiyecez sorusu bir kez daha sessiz tarafından evin tüm bireylerine gür bir sesle sorulur...
azrail: ya midem yapıştı 1 haftadır 3 öğün pizza yiyoruz..pizza diyenin kafasını koparrım... merve: annemim çorbasını özledim abi...
punkın yaptığı yemek bir tencereye attığı çiğ tavuktan ibarettir...ve punk mutfakta derin ilmi felsefi düşüncelere dalmışkene yangın çıkabilir kuruntusuyla elinde yangın tüpü ile hali hazırda bekleyen sessiz mutfağa dalar...
sessiz: ne yapiyosun punk punk: yemek sessiz: ne yemeği punk: tavuk sessiz:ne yapacaksın tavuğu..nasıl pişireceksin?? punk: bunu tavuğun özgür iradesine buraktım...bir zamanlar o da bi canlıydı...nasıl pşirileceğine kendisi karar vermeli..en azından buna hakkı var değil mi.. sessiz: anlıyorum...peki..tavukçuk..ne olarak pişeceksin tavuk: ssssssss (tavuk suyu kaynamaktadır) sessiz: punk ne dio bu... punk: şşşş rahatsız etme...henüz karar vermemiş..
ve sessiz punkıı tavukçuğuyla bi başına bırakarak bahçeye kaçar...
kübra bahçenin akustiğine kendini kaptırmış ismail ye ka nın kanka şarkısını seslendirmektedir... yangın tüpünü yanından ayırmadığına sevinen sessiz tüp dolu mu acaba sorusuna cevap ararkene tüm köpüğü kübranın üstüne boca etmiş dahası kübrayı susturduğu için de içerdeki tim35 azınlığından büyüük alkışlar toplamıştır ;D ;D salonda ise kıyasıya bi rekabet yaşanmaktadır... azrail:ayşe..ya kızım 3 sattir pc başındasın..kalk da accık ben otiriim...ayıp yaa.. ayşe: ya evde annem..burda sen..bıktım sizden yaa.. azrail: hadi hadi..kalk..yayın alacam... 1 saat sooona azrail: ya 1 saattir yayın yapiom kimse gelmedi...nerde bunlar.. ayşe: millet bahçede yangın tüplerini birbirinin üzerinde denio...herkes bembeyaz.. kübranın canlı yayını varken kim gelir senin radyoyla azrail: z_6
o sırada...elifsu güzellik uykusundan kalkmış ve mutfağa doğru içgüdüsel bi hızla ilerlemektedir... tavuk kendi hür iradesiyle haşlanacağına karar vermiş ve punk onu bir güzel haşlamış..hatta suyuna bile çorba yapmıştır... bi de fırına unidentfied yani tanımlanamaz bir yemek sürmüş onun pişmesini beklemektedir... bu esnada merve domatesleri soymak ve yemeğe yardımcı olmak amacıyla mutfağa girmiş..ancak çeneden fırsat bulamamıştır.. köpüklü ahali ise temizlenerek yemek saatinde masaya oturmuştur...
tam başlayacakken elifsu ve kafkas milleti durdurur...
elifsu: tanrımıza hamdolsun kafkas: milletimiz varolsun .. ... ... ... ...
kübra dua bitene kadar 1 porsiyonu mideye indrimiş ve ikincisi için tabağı uzatmıştır bile
yemeğin ardından sıra bulaşığa geldiğinde gözler yine tavana çevrilmektedir..punk bulaşık mevzusuna hiiç karışmayacağını resmen açıklamış sessiz sedasız mileti izlemektedir...
elifsu: aslnda ayşeyle ile biz yıkayabiliriz değil mi ayşe ayşe: şeyy..yanii..bilmem..ı cant understand you... elifsu: yapma ayşee...burda turist numarası sökmez... ayşe: bulaşığı ikiye bölelim...bir parçayı biz dierini kübra ve tuby yıkasın: tuby ve kübra..biz misafiriz..daha yeni geldik... kafkas: bulaşığımızı böldürmeyiz....bu dış mihrakların bize oynadığı bi oyundur...bu gün bulaşığımızı..yarın bizi bölmek isterler..buna izin vermeyiz.. azrail :haklısın abi...yanındayım kafkas: hadi o zaman biz bir bütün halinde yıkayalım bulaşığımzı kanka... azrail: şeeyy abii..aslında.. kafkas:  azrail: tamam .sen nasıl dersen...
elifsu ve ayşe sefinç çığlıklar ile bahçeye fıyarlar...
yaa arkadaşlarım...okuyanı da düşünmek lazım... aynı evde yaşasaydık böyle olurmuş demek ki...benim hayal gücüm bunları yazdırdı bana...
PBG>> PUNK BİZİ GÖZETLİYOR...AYNI EVDE YAŞASAYDIK .... ...İFTİHARLA SUNAR...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2007, 12:58:54 Gönderen: punk_rock_girl »
|
|
En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ? Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde Aç çocuklara Baba şefkati göstermek için Venedikte bir pansiyon terasında Gondolları izleyerek Kahvaltı yapma hayalini..
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2007, 12:41:52 » |
|
bulaşıkçılarıda bulduk,yemek yapan da var,ne güzel evmiş bu 
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2007, 12:51:09 » |
|
ben külkedisi değilim,hem adminler iş yapmazlar,iş verirler :DD 
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
tubi
Üsteğmen

Timgücü 6
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2007, 13:34:56 » |
|
güzel senaryo ellerine sağlık cemoş...dewamını bekleriz seri yaparsın artıkın... hehheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2007, 13:40:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ? Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde Aç çocuklara Baba şefkati göstermek için Venedikte bir pansiyon terasında Gondolları izleyerek Kahvaltı yapma hayalini..
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2007, 13:56:50 » |
|
herşeyi benden beklemeyin cnm ;D sende yaz bu türde yazılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2007, 14:13:33 » |
|
aha bende aynısını diyodum ii yazmam falan die bigün boş derste biziim sınıfa da bu türde bi yazı yazmaya başladım aha baktım çok tutldu falan bende anladım ki biraz da olsa bişiler yapabiliyomuşum tabi sınıf biraz daha avantajlı sınıfta malzeme çok her an bi senaryo uyarlıyabiliyosun  yani diyorum sen benden daha güzel yazıyosun diip çekilmek yok bi yazmayı dene bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2007, 14:29:04 » |
|
punk sinancetin@hotmail.com ekle bu adresi harcama kendini yönetmenliğe at artık ilk adımı..
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2007, 14:45:43 » |
|
aa hemen ekliyorum hatta sende benim menejerim ol ne dersin  ama bizim akıllarda kalcak bi olaymız olmalı dmi çoğu ünlü santçı unkapanın yolarını mesken tutmuş bizde ilk önce alternatif rock şarkıcısı olma sevdasıyla gideris vee hüsran sonuç sesimizin seray severden de kötü olduunu öğreniriz bize sizden iyi türküücü olur diyerekten gazı verirler bi arabesk türkü karışımı albüm yaparıs ama albüm tutmaz veeeee yıllar sonra senaristlik dalında yıldızımız parladığında bu olanları reklam olarak piyasaya süreris nası fikir? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Aralık 2007, 14:55:35 » |
|
aa hemen ekliyorum hatta sende benim menejerim ol ne dersin  ama bizim akıllarda kalcak bi olaymız olmalı dmi çoğu ünlü santçı unkapanın yolarını mesken tutmuş bizde ilk önce alternatif rock şarkıcısı olma sevdasıyla gideris vee hüsran sonuç sesimizin seray severden de kötü olduunu öğreniriz bize sizden iyi türküücü olur diyerekten gazı verirler bi arabesk türkü karışımı albüm yaparıs ama albüm tutmaz veeeee yıllar sonra senaristlik dalında yıldızımız parladığında bu olanları reklam olarak piyasaya süreris nası fikir?  harika 
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
|
Özlem
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2007, 11:05:13 » |
|
cemile süper bir yazı gerçekten.hayran kaldım diyebilirim.başarılarının devamını dilerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2007, 09:32:26 » |
|
harika yaaaa saol cemocum güsel di walla... merve nasıl yardım ederim dedi ben ona sastımm bana hayatta yardım edmezzdee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merve
Üsteğmen

Timgücü 20
GÖZYAŞLARI İNSANIN SESSİZ SÖZLERİDİR...
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2007, 09:39:42 » |
|
harika yaaaa saol cemocum güsel di walla... merve nasıl yardım ederim dedi ben ona sastımm bana hayatta yardım edmezzdee...
ask olsun ayse ne zamn yardım etmediğimi gördün asıl sen bana yardım etmıon gene iyi yanıma gelmısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|