25 Mayıs 2012, 02:20:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YouTUbe DEn ProGrAmSIZ İSteDİğiN FOrmatta ViDeO İNDir  (Okunma Sayısı 755 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusulu_43
Ziyaretçi
« : 26 Eylül 2007, 03:01:37 »

Herkese öncelikle merhabalarr.bildiğiniz gibi dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube den programla video indirme artık moda oldu
ama ben programsız indirmeyi tercih ederim.önce istediğiniz video nun linkini kopyalıyorsunuz.sonra Online http://vixy.net/ sitesine girip belirlenen bölgeye linki yapıştırıyorsunuz.Daha sonra da video nun formatını seçiyorsunuz(avi mpeg 3gp mp3 de warD.bir süre sitenin video yu enkode etmesini bekliyorsunuz. İşlem tamamlanınca size link geliyor ve indiriyorusunuz. benim çok yazdığıma bakmayın asssına bu kadar uzun diil

HERKESE KOLAY GELSİN
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2007, 03:03:26 Gönderen: kusulu_43 » Kayıtlı
axpıran
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2007, 09:13:15 »

sizede
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!