24 Mayıs 2012, 21:16:25 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köpekten korkan milli atlet 1. oldu...  (Okunma Sayısı 883 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayşe
Ziyaretçi
« : 06 Mayıs 2007, 05:25:54 »

Isparta'da düzenlenen halk koşusunda peşine takılan köpekten korkan milli atlet, zaten önde götürdüğü yarışı açık ara birinci tamamladı.

AA - Isparta Belediyesi tarafından Atatürk'ün Isparta'ya gelişinin 77. yılı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 3. Geleneksel Atatürk Halk koşusuna katılan milli atlet Mehmet Çağlayan, peşine bir sokak köpeği takılınca zor anlar yaşadı.
Çünür mevkiinde başlayan ve Belediye önünde son bulan büyükler kategorisi 6 bin 700 metrelik koşunun startını Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı Hasan Balaman birlikte verdi.

Start anından itibaren ilk sıraya yerleşen Mehmet Çağlayan, yarışın şehir merkezi bölümünden geçerken, peşine bir sokak köpeği takıldı. Atletle birlikte koşmaya başlayan köpek, Çağlayan'a zor anlar yaşattı. Köpekten korkan milli atlet daha da hızlandı, aynı zamanda da hakem ve çevredekilerden köpeği uzaklaştırmaları için yardım istedi. Mehmet Çağlayan, hızını artırınca, kendisini takip eden rakipleriyle arasındaki farkı açarak, birinciliği elde etti.

Mehmet Çağlayan'ı kutlayan Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Başarılarının devamını diliyorum. Birinci olmanda sanırım davetsiz bir misafir etkili olmuş" dedi.
Milli atlet Mehmet Çağlayan, "Aslında köpekten korkmam. Yarışa konsantre olmuştum. Bir anda yanımda bir köpek belirmesiyle korkarak, hızlanmak zorunda kaldım. Köpek yarışı kazanmama olmasa da farkı açmama neden oldu" diye konuştu.

Oktay`
Administrator
*

Timgücü 43599
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2007, 05:27:28 »

Heheh eline sağlık ayşe abla
ayşe
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2007, 06:29:41 »

saol ablacım yorumun içinn...
elfnzl.ea
Üsteğmen
**

Timgücü 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

EmRe KoLiK!!!

« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2009, 01:37:22 »

hahhhaha köpek korkusunun faydaları
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!