24 Mayıs 2012, 01:12:40 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bu olay esrarengiz değil saçmalık (alıntı) ...  (Okunma Sayısı 907 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayşe
Ziyaretçi
« : 22 Nisan 2007, 08:53:18 »

Bir Rus çiftçi, ineği ile evlenebilmesine izin verilmesi için Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kapısını çaldı

İnternet haber sitesi 'MosNews'ün haberine göre Boris Gabov isimli çiftçi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bir e-posta göndererek, ineği ile evlenebilmesini sağlayacak gerekli yasal düzenlemelerin yapılmasını rica etti.

Güney Sibirya'daki Kemerovo köyünde tyaşayan çiftçi, mektubunda şu sözlere yer verdi: 'Bütün kızlar küçük köyümüzü terk etti ve şehire yerleştiler. Bu yüzden birlikte olacak kadın bulamıyorum...

Hayvanları seviyor!

'Fakat sorunun çözümünü bulduğumu düşünüyorum. Hayvanları çok seviyorum ve Rusya'da evcil hayvanlarla evlenmemize ne zaman izin verileceğini merak ediyorum, mesela ineklerle?'

Gabov mektubunu, Rusya vatandaşlarının Devlet Başkanı Vladimir Putin'e doğrudan e-posta göndererek sorular sorduğu bir yayın üzerinden iletti. Putin'in mektuba ne cevap verdiği ise henüz bilinmiyor
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2007, 09:09:47 Gönderen: BY_TIGER35 » Kayıtlı
Oktay`
Administrator
*

Timgücü 43599
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2007, 09:09:12 »

Eline sağlık ayşe abla yazı resmin okunmuyordu..Değiştirdim
elfnzl.ea
Üsteğmen
**

Timgücü 3
Çevrimdışı Çevrimdışı

EmRe KoLiK!!!

« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2009, 01:38:53 »

saçmalık ciidden:D
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!