11 Şubat 2012, 02:07:05 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kadınlardan Duymayacaklarınız  (Okunma Sayısı 584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üflenti
Teğmen
*

Timgücü 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 28 Aralık 2008, 09:46:33 »

. Peki askim, öyle olsun.
2. Bugün anneler günü, annene gidelim.
3. Kaç çocugumuz olsun hayatim?
4. Sen maç izlerken ben ütü yaparim.
5. Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin.
6. Sinemada yanimizda oturan kizin gögüslerini gördün mü? Benimkinin iki misliydi.
7. Tanga giymemi ister misin?
8. Seni seviyorum aşkım.
9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektigini söylüyor.
10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor.
11. Spor giyinmene bayiliyorum.
12. Sence popom çok mu küçük?
13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter.
14. Bir sütyen 4 yil gidiyor.
15. Bebegimiz olursa adini sen koy askim.
16. Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanları biriktirerek aldım
17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin.
18. Sana bir bira açmamı ister misin?
19. Bu sene tatile gitmesek de olur.
20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
21. Evin küçügü büyügü olmaz sekerim. Ev evdir.
22. Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi?
23. Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?
24. Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum.
25. Bebegin mamasını ben yaparim, sen git uyu.
26. Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim.
27. Abime söyleyeyim, seni sirketine finansman müdürü yapsin.
28. 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen.
29. Yok hayatim istemem, her şeyim var çok sükür...
30. çok eğlendiniz mi?
baterist_ea
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2008, 09:56:21 »

yalaan Angry
çok abartılı
Peki askim, öyle olsun
Seni seviyorum aşkım.
çok eğlendiniz mi? vs vs denebilen şeyler..
ki karşındakini seviosan küçük bi eve de razı olursun..
amaaa
Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.
bunu kimse demez Smiley
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
Çevrimdışı Çevrimdışı

canıma minnet :D

« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2009, 15:57:08 »

ımm.. hemen bakalım bana göre nasılmış Smiley
1.Peki askim, öyle olsun. (benden duyabilir )

2. Bugün anneler günü, annene gidelim. ( hiç mahsuru yok. yolda belki bir iki pazarlık yapabilir )

3. Kaç çocugumuz olsun hayatim? (hiç ilgilenmiyorum sen doğrucaksan neden olmasın)

4. Sen maç izlerken ben ütü yaparim. (sen ütü yaparken ben maç izliyim şeklinde düzeltelim olayı )

5. Bugün Pazar, istedigin kadar çarsida kalabilirsin. (üstünde de fener forması olsun, çarşı herşeye karşı, göstersin gününü sana )

6. Sinemada yanimizda oturan kizin gögüslerini gördün mü? Benimkinin iki misliydi. (oha, hönk, ve bilumum şaşma ünlemleri )

7. Tanga giymemi ister misin? (özel hayatın gizliliği nerde kardeşim alla alla, herkes televole olmuş)

8. Seni seviyorum aşkım. (pek kullanmam benim için önemli cümledir asıl bunu söylemeden anlamak  maharet anlayana tabi..)

11. Spor giyinmene bayiliyorum. (alla alla, bende mi bi duaflık var. kadınlar demez mi böyle. allam yoksa ruhumu bi erkek mi ele geçirdi )

12. Sence popom çok mu küçük? (öhöm kapatın konuyu. kadınlar da hakkaten bi tuaf. durup dururken dikkat çektiriyorlar. ıslık çal ve uzaklaş kardeşim, ne b.k yemeye soruyorsun böyle soruları. eğer ilk o derse, poponun büyüdüğünü, kafasına bişi indirirsin işte sonra da meşru müdafa er, çıkarsın işin içinden sen niye soruyoson, kilo mu aldım, büyüdü mü, zıkkımın kökü mü. )

13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter. (hadi ya kartı ben kullanacaksam sakıncası yok )

14. Bir sütyen 4 yil gidiyor. (alla alla, noluyo nan, kadın erkek ilişkileri hep bu minvalde mi yürüyo sanıyorlar)

16. Baaaak, bu esyalari mutfak parasindan arta kalanları biriktirerek aldım (bak işte benden bunu duymaz biriktirmek mi )

17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin. (evet alsın, film daha keyifli izleniyo. kadınlar da aldırsın kardeşim, mezara mı götürceniz parayı. bu kadın kısmı çözememiş olayı. erkekler harcatan kadın seviyo sanırım )

18. Sana bir bira açmamı ister misin? (bana bir bira açar mısın kendine de al ordan )

19. Bu sene tatile gitmesek de olur. (yani birlikte gitmesek de olur. ben giderim, sen kalabilirsin olay ekonomikse, yine de tek kişilik bir tasarruf sağlanmış olur )

20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun. ( tersini yapan erkek canına susamış olmalı bunu söyleyen kadını alnından öper, ayakta alkışlarım , amuda bile kalkarım yani )

21. Evin küçügü büyügü olmaz sekerim. Ev evdir. (evet. nerde yaşadığın değil ne yaşadığın daha önemli )

22. Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi? ( bunlara takılmam)

23. Bu aksam manti mi yapayim, içli köfte mi, hünkar beğendi mi? (bu akş*** hangi restorandan sipariş verelim )

24. Sucuklu yumurta yapmana bayiliyorum. (valla emek verilmiş herşeye saygım sonsuz. ben yapmıyım da mutlaka güzel yapar yani:D yapan ben olmadıktan sonra )

25. Bebegin mamasını ben yaparim, sen git uyu. (şimdi düşüp bayılcam. çoçuk mocuk yok)

26. Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim. (valla derim işte bu benden beklenir )

28. 10 Milyon fazla bana, 5 ver sen. ( böyle dertlerim yok para istemem. ben veriyim lazımsa )

29. Yok hayatim istemem, her şeyim var çok sükür... ( annadınız siz onu )

30. çok eğlendiniz mi? (cevaba göre değişir çok eğlendiyse, bensiz bunu nasıl yaparsın alçak derim şaka bir yana, derim tabi, eğlensin yasık. çünkü yeterince hayatı zindan etçem ona )

En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ?
Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde
Aç çocuklara
Baba şefkati göstermek için
Venedikte bir pansiyon terasında
Gondolları izleyerek
Kahvaltı yapma hayalini..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!