Affedilebilir hatalar olduğğu iddia edilenlere bi bakak

Küçük yalanlar: gerçekci olmak lazım, hangimiz yalancıklar söylemedik ki. karşındakini üzmemek adına, miniicik yalanlar bünyeyi bozmaz. ya da yalan söylemek yerine, eksik anlatmayı da tercih edebilirsiniz

Öfke anındaki tepkiler: afederim kesinlikle neden derseniz; nan bunu karşı taraf için düşünüyorum da, beni yüzmilyon kere teketmesi gerekirdi kesinliklen affedilmeli, devlet güvence altına almalı hatta bunu
Randevuya gelmemek ya da gecikmek: ölmediyse, afetmem
Özel günleri unutmak: çok da mühim değil. sen unut geçmişini, ben aklımda tutarım hatırlatırım nan nolcek
Yeterince vakit ayırmamak: baqınız sayın cemaat "kendi dışındaki sebeplerden"diyo. böyle olduğuna kanaat getirirsek mesele olmaz, affettim gitti ama ben dengesizim, bi zaman sonra ayrılık sebebi bilem yapabilirim bunu, bana güvenmesin
Sorumsuzca davranmak: afedilir bulmuyorum bunu açıkcası. bir iki konuşulur, olmazsa önlem alınır, tripler atılır afederim diyip, yalan söyleyemicam
Aileye, arkadaşlara düşkünlük: onlara karşı ilgisizce bir sorun var demektir. tabi abartmasız ama, onlarsız da olmasın.
Küçük ayrılıklar: ohoooooo. bu konuda mastırım var geçiniz affettim gitti

Affedilmeyecek hatalar
Şiddet: ben affetmem.affedeni de fena döverim ama şiddeti ben uygularsam bilemicam karşı tarafa sormak lazım, bi de pozitif ayrımcılık istiyom ben

Aldatmak: bu çok kişisel bir durum, her ilişkiye, kişiye göre değişir. bilmiyorum muhasebeci gibi mi olur ama ; oturur bakarsın, gitmek mi daha çok canını yakıyor, kalmak mı. gitmek daha fazla acıtırsa, kalırsın. yaralarını kapatmaya çalışırsın. ek yerleri görünür biçimde de olsa...ama yine ben gitmeyi uygun bulurdum ya neyse bu konu uzar
Büyük yalanlar: ya zaten sağlıklı, normal bir ilişkide böyle şeyler olmaz.
Umursamazlık: anında terkederim. zaten beni umursamayan kişiyle ne işim var nan, mazoşistmiyiz alla alla
Cimrilik: mümkün değil
Aşağılamak: artık o müstakbel rahmetlidir an itibariynen
Saygısızlık: zaten saygı duymadığınız, hayran olmadığınız insanı sevemezsiniz.
Değiştirmeye çalışmak: çözersiniz ya bunları, dert değil. iki taraf da karşındakini kendine göre dizayn etmeye çalışır. zamanla birbirine göre biçim alırlar, etkilersiniz birbirinizi. ama buradaki kasıt mesela; sosyal birisindir, eve tıkmaya çabalar (allam bunu bi yerden hatırlıyorum

), çalışıyorsunuzdur, buna gerek olmadığını, bunu evden de yapabileceğinizi, embesillerin yanında ne işiniz olduğunu söyler (bunu da başka bi yerden hatırlıyorum

) bu konuyu geçelim
Alkol ve uyuşturucu: insan anlar heralde, ilişkiye başladığı kişinin bağımlı olup olmadığını. uzak durur, başlamam. olaki farketmedik, tedavi için yönlendirirsin, ama sonuç alamazsan çeker gidersin, gitmelisin. hayat kısa. kendimi seviyorum.