23 Mayıs 2012, 10:37:00 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Güneş gözlüğü ile enerji elde etme  (Okunma Sayısı 1010 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
by_sessiz
Administrator
*

Timgücü 6525
Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 20 Aralık 2008, 05:31:51 »

SIG (Self-Energy Converting Sunglasses) adı verilen güneş gözlüğünden enerji elde ederek taşınabilir cihazları şarj edebilen ilginç bir konsept hazırlanmış.
Hem çok şık tasarımı ile gözümüzü zararlı ışınlara karşı koruyor hem de güneş enerjisinden yararlanma konusunda hizmet veriyor.
\

Koreli tasarımcılar Hyun-Joong Kim & Kwang-Seok Jeong'un tasarladığı gözlüğün camlarında nano teknoloji yardımı ile çok da pahalı olmayan organik boya ile renklendirilmiş sensörler kullanılmış. Akümülatör ile enerji depolanıp aygıtlara elektrik sağlanabiliyor.

Kula bela gelmez, Hak yazmayınca
Hak bela yazmaz, kul azmayınca
Hak kulundan intikamı, kul ile alır
Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır
Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
by_sessiz
Administrator
*

Timgücü 6525
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #1 : 16 Mart 2009, 01:35:43 »

insanoğlunun hayal gücünü gördükçe hem şaşırıyorum hemde ürküyorum.keşke hersey güzel amaçlar için üretilse.........bana da lazım böyle gözlükler:)emeğineze sağlık...
utan utan : )  bak adamlar enerji üreten gözlük yapıyor ; ama  sen bi kameranın direverini yükleyemedin be cnm Cheesy
« Son Düzenleme: 16 Mart 2009, 01:37:25 Gönderen: by_sessiz » Kayıtlı

by_sessiz
Administrator
*

Timgücü 6525
Çevrimiçi Çevrimiçi

« Yanıtla #2 : 19 Mart 2009, 11:43:47 »

tabi tabi utanıyorum.neticede senin gibi tübitak ödüllü bir deha varya.ödüllerinin sayısını unutan......yaaaa  senın marifetsizliğinin yüzünden...becerip birsey anlatamadın ki ben yapim....SEN NE ZAMAN ÖĞRETMEYİ BECERİRSEN BEN O ZAAMAN YAPACAM...Smiley

suç döndü dolaştı beni buldu yine Smiley ne cadısın senya .. neyse cam olayını başarıcaz az kladı bu her nekadar benim için zor olsada Cheesy

pinokyo
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2009, 13:37:01 »

konumuz enerji üreten gözlükler değil mi?nerden çıktı kamera direveri.konuyla ne alaka onu anlamadım.yinede emeğinize sağlık.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

|hera emlak , buca hera emlak arsa , daire| real emlak , buca real emlak arsa , daire| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!