|
By__Alper
|
 |
« : 07 Nisan 2007, 10:37:17 » |
|
1. -O civit sarisi saçlı yapay goz renkli , solaryum çıkış ciltli , liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı -hiç çocukluk arkadaşım. ne o sevgilim kıskandın mı -yoo benim hiç kıskandığımı gördün mü?
2. sen ikincisin
3. son bi kez bana gel seni bir daha aramayacagim.
4. telefonumun sarjı bitti..
5. aylinle kunusuyodum canım...
6. şu anda konuşaman; ben seni birazdan ararım...
7. sana asla yalan soylemedim ama ben niye iftira atiyosun ki bana?!
8. bu gece olmaz basim arıyo...
9. bana guvenmiyomusun. guven bana, soz senin guvenine layik olacagim.
10. -hayir hayatim evdeydim. annem telefonun kablosuna takilmiş kablo cikmiş sabah farkettik.
11. -neden mi internette chat yaptim. hiiic, bi arkadasha gitmishtim oolesine gosterdi chat yapmayi ishte. yoksa sensiz hich yaparmiyim ben bishey.
12. (kushadasindan) -sevgilim ben şişlideyim ama telefonu chek...zzzrtp prrrt... aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo. sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam...
13. -sus sus sadece beni opmeni istiyorum. hadi herşeyi unutalim. ozur dilerim hata yaptim...
14. -o sadece arkadashim, ne yani arkadaşım bana sarilamaz mi?
15. -hayir hayatim kiskanmadim...nerden çikariyosun intikam almaya kalkishacagimi...
16. - ben hiç yalan söylemem bi kere!
17. ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam
18. -dün seni biriyle görmüşler. -kim görmüş? ha o mu.alemsin murat serapın çıktığı o.hihihih hiç gülceem yoktu. (yalaaaaaaaaaaaaaaaaan)
19. tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden.
20. jilet mi, hayir jilet milet kullanmadim, agda yaptirdim tabi ki. bu seferki agdacim kotuymush sadece.
21. ben öyle demedim, sen yanlış hatırlıyosun
22. aradın mı? yoo, bana kimse senin aradığını söylemedi?
23. saclarimin dogal rengi bu, gune$te aciliyor..
24. cildim icin bi$ey kullanmiyorum.. ergenlik caginda bile bi sivilce cikmadi bende
25. yanliş anlama ilk erkegimsin..
26. canim istemiyo denize girmeyi bugun, grip oldum galiba bugun plajda şortla otursam daha iyi olur...
27. -tabi ki ben de bosaldim daha yalani -hem de bir kac kez
28. sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksin. ayrica ben senden sonra kimseyle yatamam bitanem. bu vucut sana ait olarak kalacak ben olene kadar.
29. -bu herif ne yavşak yaa hiç sevmiyorum bana yavşamasını
30. bana daha once kimse elini suremedi...
31. -yok canim kim asilacak bana, oyle kendi kendime oturuyorum ben
32. -yazın naptın? -şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen.. -oldu. (ne barı kardeşim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları..)
33. "- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugollu, i$siz gucsuz, yari ac bir adam olsam, beni gene sever miydin? boyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor..." "-tabi ki a$kimmmmm. canimmmmmm. sefkilim benim, erkekimmmmmmm. ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le gucle. seni sadece sen olarak sevdim ben. canim benim."
34. annem bırakmadı, evin tozunu aldırdı da öyle gönderdi. (toz alma 4 saat sürer o ayrı mesele)
35. - neyin var - yok bi$i
36. - rockcıyım. - metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum. - acaip bi punkçıyımdır. - ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu faan. - ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan.
37. ben hayatimda hic masturbasyon yapmadim
38. ay alısveristen nefret ederim -bak ne kadar farklı bir kızım mesajı verilmekte
39. himm o mu? okuldan şeydanın arkadaşı çok tatlı biri tanısan o kadar seversin ki..(peşinden pompalı tüfekle koşmayı severim ancak)
40. - nereye gidelim canim? - farketmez! (taksimeeeeeee) - hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi? - farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan... (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim) - e iyi o zaman... - nereye gidiyoz? - çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz - iyi... (surat bi karis)
41. ben trip atmam,atanları sevmem..
42. -ben senin bildiğin kızlardan değilim -iyi de bunu neden durup dururken söledin? hmm
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm IŞILTANIM)
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2007, 05:10:35 » |
|
17. ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam COK GÜSEL ALPERCİM COĞU UYDURMA AMA BAZILARI TUTUO GİBİ SÖLE BAKTIMDA COĞU ERKEKLERDE MEVCUT BELKİ SADECE BNM TANISTIKLARIMDADIR ORASINI BİLMİOM AMA 17.CİSİ BNDE GERCEKTEN ÖLE YANİ SENİN 1 HAFTADA YEDİĞİNİ BN 1 GÜNDE YİYOMDUR   YİNE 50 YİNE 50 KİLODAYIM YANİ...(ÇOK GÜSEL SAOL...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerim
Teğmen
Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2007, 02:43:25 » |
|
eline sağlık alpercim süper olmuşşşşş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2007, 02:49:52 » |
|
saolun arkadaşlar ayse sen benim yediğimi yesen sumo güreşi yaparsın ama almıyom kilo keşke alabilsem yöntemleri varsa ALABİLİRİM
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm IŞILTANIM)
|
|
|
ISILIM
Üsteğmen

Timgücü 49
By__Alper ' in Gülü
|
 |
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2007, 02:51:51 » |
|
her kız sölüyomuymuş bu yalanlarıı cnmm
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm ALPERİM)
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #5 : 11 Nisan 2007, 02:57:20 » |
|
hyr ama söleyeni var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Nisan 2007, 06:47:31 » |
|
saolun arkadaşlar ayse sen benim yediğimi yesen sumo güreşi yaparsın ama almıyom kilo keşke alabilsem yöntemleri varsa ALABİLİRİM
walla bi yöntemim yogg olsa sölerdimm vitamin haplarından alabilirsin ama onlar kilo aldırıyorr bnde sasıom halime bnde cok yiyom ama almıom MAŞALLAH...    ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #7 : 11 Nisan 2007, 06:48:27 » |
|
ya doğal yolla en iyisi ben sporcuyum bide o yüzden de alamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rukiş
Üsteğmen

Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Nisan 2007, 08:45:49 » |
|
bence çok güzel kilolarınız.paylaşımın çok güzel ama yarısından fazlası bana hiç uymuyo.
|
|
|
|
|
|
Bana Ne Kadar Değer Verirsen Bende Sana O Değeri Veririm
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2007, 08:49:10 » |
|
ya doğal yolla en iyisi ben sporcuyum bide o yüzden de alamıyorum
belki olabilir bnde öleyimdir belki ama ben bıraktım artıkınn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk_rock_girl
Binbaşı

Timgücü 2506
canıma minnet :D
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2007, 08:55:41 » |
|
36. - rockcıyım. - metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum. - acaip bi punkçıyımdır. - ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu faan. - ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan.
BAKARKEN GÖZÜME TEK çARPAN BU YAZI OLDU. PAYLASIM iCiN COK SAOL GÜZEL OLMUşş
|
|
|
|
|
|
En çok neyi değiştirmek isterim bilir misiniz ? Afrikanın ismi lazım değil bir kentinde Aç çocuklara Baba şefkati göstermek için Venedikte bir pansiyon terasında Gondolları izleyerek Kahvaltı yapma hayalini..
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2007, 09:03:32 » |
|
ay alısveristen nefret ederim bunu kolay kolay hiç bi kız söylemz bence 
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
LysaendaR
Teğmen
Timgücü 1
TaTaNGa Fэто / SaKaRYa...!!!
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Nisan 2007, 13:11:39 » |
|
Kardesım guselde kızlar zaten hep yalan soyluyo 
|
|
|
|
|
|
ĨśYаикая ЅοкакŁаяıи Ŧövßєќая ЅєЯЅєЯіЅі ...!
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Nisan 2007, 02:09:29 » |
|
Kardesım guselde kızlar zaten hep yalan soyluyo  walla nedense banada hep tam tersi gibi gelmiştirr...ama suda bir gercek beş parmağın beside bir olmuyorr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Nisan 2007, 09:48:36 » |
|
ay alısveristen nefret ederim bunu kolay kolay hiç bi kız söylemz bence  zaten yalan olduğu için orda o kelime bencede hiç bir kız demez ama istisnalar olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackboy
Teğmen
Timgücü 311
|
 |
« Yanıtla #15 : 18 Nisan 2007, 09:31:08 » |
|
kızların hayatı yalan be yaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayşe
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2007, 12:46:45 » |
|
ya cok kötü düşünüosunnn genel konusma bence 5 parmağın beside 1 olmuyo walla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oktay`
Administrator
Timgücü 43599
|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2007, 12:53:19 » |
|
ewt abi çok kötü ve yalnış düşünüyosun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baterist_ea
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2008, 06:04:41 » |
|
ay alısveristen nefret ederim bunu kolay kolay hiç bi kız söylemz bence  niyeki ben nefret ederim alışverişten.git saatlerce gez falan filan sevmem valla  normal değilim ben zaten 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 06:05:09 Gönderen: baterist_ea »
|
|
|
|
|
özge94
Teğmen
Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #19 : 22 Temmuz 2008, 04:55:58 » |
|
ya bu yorumlara katılanlar kendileri çokmu dürüstte kızlara laf atıyolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #20 : 22 Temmuz 2008, 10:15:40 » |
|
Kardesım guselde kızlar zaten hep yalan soyluyo  NİYE O ZAMAN KIZLARA KUL KÖLE OLUYONUZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickelsenkile
Teğmen
Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2011, 19:26:54 » |
|
The expansion has even induced some locations to swap their allegiances Chanel Online. Typically switching which metals show up through which spot Canada Goose Jackets. Let's start with seeking around the advertising industry's earlier and current roles in glamorizing cigarette smoking Louis Vuitton Bags. Community of Warcraft, also referred to as WoW Chanel Purse. The enlargement has even triggered some places to swap their allegiances Prada Handbags. Considering of this, a guideline is known as a advantageous instrument to possess when hoping make the most of Mining like a talent Louis Vuitton Purses. Let us appear at their numerous techniques, each obvious and subtle Prada Handbags. Give up and give some thought to the position your photograph of cigarette smoking received right here from Ugg Uk. Which mentions that whenever you inhale cigarette smoke Replica Handbags. Wherever players mine virtual mineral deposits for metals Prada Purses.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|