|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« : 16 Ağustos 2008, 06:18:52 » |
|
Kapının önünde aşk yapmayın aşkın gözü kör biliyoz ama komşular kör deil Matematik yeni bi deterjan mı? Hiç bozuk paran var mı? cvp: hayır hepsini tamir ettirdim Öğretmen:oğlum biraz kibar olsana!öğrenci:olamam!öğretmen:neden?öğrenci:kabakulak oldumda ondan!öğretmen: iyi,bir daha kibar kulak ol! soru:ingilterede kar yagarsa turkıyede ne yagar?cevap:araba Kahve içmeye gidelim mi?nereye:sanalcafe'ye Telefonu gömlek cebimize kadar getiren teknolojiye ne ad verilir?Cevap:El Avlaması en zor haywan hangisidir? DİNAZOR Internetten düşştümm kafam yarıldı İki kadın dundurma yiyomuş biri yalayarak biri ıssırarak bunlardan hangisi evlidir?Parmağında yüzük olan. Yerin kulağı var benimde kulağım var ben yermiyim yemem Soru: i take in i ten e sick tea me? cevap: a wet sick tea Ben çok düşünceliyim demek ki be tefalim Çarkıfelekte araba veriyolarmış fransıza vermiyolarmış.. Eev çok sıcakmış kadın hamile kalmış.neden?sıcak basmış F ne der?IMF Enflasyonla mücadele et,zenginleri ye Temel ile dursun kahvede oturuyorlarmış temel sü, dursun kahve içelim demiş ikisi böyle tartışmaya başlamışlar en sonunda temel önümüzden ilk geçen kadın ise süt erkek isekahve içelim demiş önlerinden bülent ersoy geçmiş sütlü kahve içmişlerd Kadının biri yolda yürürken düşmüş hamile kalmış neden ?çünkü ayağı kaymış Soru:yoksa incildin mi? Cevap:hayır tevrattım Kedi dötünü görmüş yara sanmış ...doktora gitmiş ilaç almış... Bu soğuk espirileri okurken battaniye kullanın Bir kadın yürüyomuş neden ölmüş?cevap:canı sıkılmış İlahi sen,ezan da ben Hırsız neyi çalmaz? cevap:zili Kkadın yürürken hamile kalmış?neden:karanlık basmış Hangi tasla su içilmez?cevap:kafa tası işçiler hangi işte çalışmaz? cevap: çişte Dünyanın en pis sporu hangisidir? cvp: BOKs hehehe çok komik di mi Öğrenci:hocam kabakulak oldum eve gidebilir miyim?hoca:hayır gidemezsinöğrenci:niye ama hocam?hoca:çünkü kulağın çok kaba kibar olsaydı giderdin.neden kibarkulak olmadın bakayım Kral yaşlanınca ne yapar?Havlu alır kurulanır Kral ölünce oğlu ne olur?Yetim İtfaiyeciler neden kırmızı kemer takar?Pantolonları düşmesin diye Brütüs Sezar'a vurunca Sezar ne demiş?Ahhh.. Bir gün bir gün bir çocuk evede gelmiş kimse yok-Kapıda kalmış Öğrenci:hocam çok katısınız!hoca:sende çok rafadan Soru:çöldesiniz elinizde sadece şişe var ve cok susadınız ne yaparsınız? cevap:şişeyi kırarsınız tuzla buz olur tuzunu atar buzunu içersiniz muaaa Önce içine girdim iyice yerleştirdim iyice kavradım onu sonra 1-2 yetmedi 3-4 ileri geri...aman tanrım ne büyük zevkmiş araba kullanmak! Kocanızla ortak ozellıgınız ne?cevap:aynı gun evlendık İki adam muhabbet ediyorlarmış.ne muhabbeti demişler ''geyik'' muhabbeti demiş,ne geyiği demişler ''ren'' geyiği demiş,ne reni demişler ''her yerini'' demiş,ne heri demişler ''kadın cevheri'' demiş,ne kadını demişler ''ev kadını'' demiş,ne evi demişler ''dağ evi'' demiş,ne dağı demişler ''ağrı dağı'' demiş,ne ağrısı demişler ''baş ağrısı''demiş,ne başı demişler ''kuşbaşı'' demiş,ne kuşu demişler ''muhabbet kuşu''demiş,ne muhabbeti demişler ''geyik muhabbeti'' demiş,ne geyiği demişler. Altın gibi çocuktu bozdura bozdura harcadılar Balık bastan kokar cunku ayakları yoktur Kadının bırı telefon edıyomus hamıle kalmıs neden? cevap: tus basmıs Adamın kolu şişmiş bacağıda pirzola Bir adam yüzünü hiç yıkamazsa ne olur?...KİRLİSAKAL Soru:bir elma diskoya niçin gider? cevap:kurtlarını dökmek için sineğin içinden ne çıkar? ?e tabiki İnek Bir adam OMOyla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? çünkü omoyla yıkanan hersey ilk günkü gibi olur en kıllı adam hangisidir?-MAYKIL Emaye tencere....no ı'm not..muhhhaha. Minenin sana selamı var Hainği mine? ??Şömine pohahahahhah Senin bu sölediklerine kim inanır? ??KADİR İNANIR.. En çok araba olan ilimiz hangisidir? -Kars Birinci olan ilimiz?-Van Saat kaç ben de kovalayım Denizler neden tuzludur? Balıklar kokmasın diye. İnsanlar gemide transa geçerse ne olur?cevap:transatlantik olur Pardon ! size benden başka tecavüz eden oldu mu? Tarih Hocası:Göktürkleri hangi devlet yıktı? Öğrenciler: sallar... Hoca Cevap verir: Cengiz Han yıktı .. Size bir espiri patlatimi?BUM Sin60 (sinüs 60) hipotenüs tutmuş.. bi plajda kızlar çokmuş erkekler AZMIŞ! Tozpembe hayallerim vardı;pembesi gitti tozu kaldı. yumurtayı sahanda mı seversim deplasmanda mı anne beni bekleme sabaha dönerim akşama iskender Çocuğun biri arkadaşlarına: Olm bizim okulda bi çocuk var bütün dersleri 5. Diğeri: Yazık koskoca okulda sadece 1 çocuk mu var ?? Ayşe bi gün doktora gitmiş doktor soyun demiş ayşe de çokçeker oğulları demiş Dost acı söyler, garson bir adana Bar'a gidelim mi? hangi bar'a? kerim abdul cabbara Sana bi kıllık yapıyım içine kıllarını koyarsın Adamın başına kola dökülmüş,ne demiş? =kolaysa başına gelsin Temel bi gün bi ucaga bınmiş ucaktaingiliz alman fransız varmıs gene mi siz deyip inmiş hehe İnsanların en çok bakakaldığı yer neresidir??? BAKKAL. Gecelik giymiş eşşeğe ne denir??? cevap: iyigeceler Bi adam elinde bişi ile bi odaya girmiş bu elindeki şey herşeye değiyomuş bu neymiş? Mmagnumsa eger herseye degerr İNANAMIYO , RUM , TÜRK , AZERİ TÜRKİYEDE İLK TÜTÜN NEREYE EKİLMİŞ? CEVAP:TOPRAĞA Lazların tuttuğu takım hangisidir? tabikide LAZio Tartı nedenj tartmamış Çünkü üzerinde anti-tartar dişmacunu varmış 3 adam göle gitmişler.Karşıya geçeceklermiş gölden ama yüzme bilmiyolarmış.Ama adamın biri soğuk espiri yapmış, göl donmuş adamlarda karşıya geçmişler. Elma limona ne demiş:rengin çok solmuş bir doktara görünsen iyi olur Bol bol amelıyat olun ıcınız acılır Mınenın selamı war hangı mıne şömine Insanlar ıkıye ayrılır bacaklarından cart dıye Kadın denize girmiş hamile kalmış niye çünkü orası koymuş 4.Murat ilk olarak tahta çıkınca napmış?Çıkan tahtayı yerine çakmış Ölmüş ete ne denir?: Ceset Annem unu eledi finale çıktı. In every job there is a no-her işte bir hayır vardır. Opel corsa toyota corona. Soru:ayda 750milyon kazanmak ister misin cevap:elbette! -o zaman aya git! Denize daldım,çığlık attı. Çocuun biri kıza öküz trene bakar gibi bakıomuş kız dayanamamış "ayy kendimi tren gibi hissettim" demiş, çocukta "ee tabi bana da günde 1000 kişi inip binse bende öyle hissederdim" Kadının biri bankaya girmiş, banka soyulmuş,kadın hamile kalmış,neden?POLİS BASMIŞ N I E ( ingilizce oku ) Yemekım sensız boazımdan gecmıo hangı boazdan?? istanbul boazından 1. Viyana kuşatması neden bitmiş?Etrafta atacak kuş kalmadığı için... Yerin kulağı var.Benimde kulağım var;ben yermiyim?Hayır yemem. Hiç bir zaman TV ye çıkamayan kanal hangi kanaldır---> Süveyş kanalı Telsim faturanız çok fazla geliyorsa cep telefonunuzu dik konuma getirip üstüne oturunuz biz buna CEP TO GÖT diyoruz nedersiniz hoş olmazmı? The can me but the see can me war Yılanla kirpi evlenirse ne olur cevap dikenli tel Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş neden?:Hatıralar sarmış dört bir yanını Adam:Gelirken biraz fıstık al Diğeri:Neden Adam:İnternete bağlancam -Saat kaç? -Eti kemik geçiyor! Why they use why, I run each thin me, A wet each team, See kerim Baba:ya kızm niye kürtaj oldun hani mühendis olacaktın Jan Claude Van Dame:Nasılsın? Ahmet sütyen Muş çatı:İyiyim!. Size bir kıllık yapayım ; içine kıllarınızı koyarsınız.. -Haydi beyler şerefe ! - Şeref kim yaa ? Kadının biri super markete gitmiş,hamile kalmış neden?:raflar boşalmış Een şişman kız kimdir?-FATma Dağ başını duman almış,üfleyen yok Gecen gun arkadas televizyona cikti ayagi kaydi dustu Kitabınızı çok tuttum, elime yapıştı. I sell more the moss more all the I run each **** me Aykut gol atamayınca ne olur?I couldn't Boşluktaki file ne denir? Fill in the blanks Why hi one why Rıdvanın kardeşlerinin adı nedir?cevap:rıdtwo,rıd three Hadi adapazarına gidelim - ne işimiz var orda ? -Bikaç tane ada alırız Geçen gün televizyona çıktım annem zor indirdi. Acele işe sıra bizede gelsin Attığı havadan fırtına çıktı Ne soğğuuk bir yer dodondum. Genç adam:Alo merve orada mı? Babası:EVET BURDA BİRŞEY Mİ WAR? Genç adam:Pardon yanlış numara Yerin kulağı war benim de kulağım war...ben yer miyim ? hayır yemem. Ben kamyonu kullandım,leonardo vinci DUNYA DONER, AY KOFTE O doğuştan acıların kadınıydı bir kebapçıyı seçti. Hissettiğin hisleri hissettiğini hissettiğin an hissettiğin his aşk tır İki adam kazı yapıyormus kaz ölmüş Adam kendisini uzen bir kadına:"Bir ses duydunmu?"Kadın:"hayır ne sesi?""Kırılan kalbimin sesi"! Sınıfta tahtaya gen haritasını çizdim fakat akarsuları ve dağları çizmeyi unuttuğum için öğretmen bana yıldızlı 0 verdi. 1,2,3 TIP;1,2,3 MÜHENDİSLİK Matematik sınavından bir aldım,boşver önemli olan katılmaktı.. Kaptan kemal konuşuyor kaptan kemal konuşuyor çıkarın beni bu kaptan Bu akş*** dönerim yarın da iskender Müzik pahalı bir gıda maddesidir...Bir cd kaç para haberiniz var mı! Arkadaşlar!Esprilerinizi yaza saklasanız,bari bi işe yarar. Bütün insanlar kardeş olsa,nüfus artması olmazdı! Eğer İstabul'un boğazı ağrırsa ona pastil bulmak çok zor olur! Ensevdiğim grup,*** olanıdır! Size deniz anası taklidi yapayım mı..? deeeniiiizzz ggeeell yavruumm Öküz ölmüş inek dul kalmış Babacığım arkadaşımla güneş tutulmasını izleyebilirmiyiz? -Tamam yavrum ama fazla yaklaşmayın Portakal orda kal ! Mevlana niye dönüyomuş---- cevap} çift okey gelmiş Hoca: Bu kitap kimin ? Öğrenci : milli eğitim'in mi hocam Her şeyi bilen ördeklere ne denir?Cevap:Blandax(bilenducks) Kadın bir gün mahkemeden çatal,bıçak sesleri duymuş ?Neden çünkü adamın hakkını yiyolarmış Bakışarak aşık olunsa öküz trene aşık olurdu. Kediye pist demişler..uçak kedinin üstüne inmiş Saatin çalışıyo mu?benimkine de iş bulsana Christioan Dior ama ben demiyorum. Hoca osurursa cemaat kokudan bayılır. Kadının biri otobüse binerken şöforun şeyi kalkmış neden?Çünkü kadın paso gösteriyormuş kızın birine okulda paso vermisler kız hamile kalmıs!neden mi?sanada pasooo verseler. Temel bir gün kazı yapıyormuş kaz ölmüş. Kadın hakkı yoktur .bütün hakkılar erkektir Şu an hiç şaka kaldıramam lütfen vinç getirin. Köstebekler ben beklemem! Bu lafın altında kalacağıma üstüne çıkıp tepinirim. Temel bir gün yolda gidiyormuş muz görmüş tüh düşecez demiş Cerenin sana selamı var hangi ceren tenceren in Müzik şifa verir fizik lise bela verir. Besle kargayı şişmanlasın. Once elime aldim. kocaman biseydi. Deli gibi yalamaya basladim. Agzima beyaz bi sıvı geldi. İyice delirmistim. Sonra altina baktim ki PANDA yazisi yoktu...! Hay hitler ..it oğlu itler. Arkadaşına nasılsın diye sorduğunda yuvarlanıp gidiyoruz derse sakın sen tekerlekmisin deme. Ben her şeyi düşünürüm demekki ben tefalim. Kadının biri cep telefonuyla konuşurken hamile kalmış niye?Çünkü telefonun şarjı boşalmış... Ben bir tabanca istiyorum.-Nasıl bişi olsun efendim?-5 kişilik. KIZ:-Bana öyle uzun baktınki kendimi tren gibi hissettim.ERKEK-Tabii bana da günde 1500 kişi binse bende öyle hissederdim. Abi bilgisayarın harddiski yanmış.-Çabuk su getir de söndürelim.. SORU:-En hızlı sayı hangisidir?CEVAP:-10 NİYE?-Onun arabası var... Arabanın önündeki çocuklar kazaya sebep olur,arkadaki kazalar da çocuğa... Kötü yola düşmüş üzüme nedenir?=Şarap Cep telefonlarında ne zaman kırmızı ışık yanar?*** mesaj geldiği zaman Bir aslan miyav demiş ormandan atılmış Sakla samanın inekler aç kalsın son beste:sevgilim sevgilim nasılsın burnun kapıya kısılsın köpüklü banyo yaparken karo dötünü ısırsın Araba sürerken gaza basıyomuydun. Ahmet:Sanayide yollar çok genişti.--Veli:Peki yol genişmiydi. Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş...-İyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuşlardı. Temel arabasıyla dağ başında giderken benzini bitmiş.Bari beni benzinciye kadar idare etsin diye depoya işemeye başlamış.Yoldan geçen bi adam merak içinde sormuş:-Abi bu senin yaptığın normal mi?-Hayır kurşunsuz. -Ben çok alçak gönüllüyüm. -Niçin? -Çünki yükseklik korkum var... Sana hasanın selamı var. hangi hasan? florhasan Gerçekler acıdır..Baklava tatlıdır..O zaman baklava gerçek değilkdir.. Müzik ruhun gıdasıdır, matematik Allahın belası. Arsızın yüzüne tükür müşler kapsama alanı dışındayım demiş Çok iyi göbek atan kazana ne denir?İyi oynayan kazansın... Yaşınız kaç?Bilmem her yıl değişio... Bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasakta Cemin sana selamı var.hangi cemin? (SİVİLCEMİN) Kadının biri kızını almak için okula gitmiş,hamile kalmış neden? Çünkü okul boşalmış Temel bir gün yolda yürüyomuş kahverengi bişey görmüş almış ve yalamış sonrda ;iyiki basmadım bokmuş demilş. Kadın denizde yüzüyomuş hamile kalmıs neden...kıramp girmiş Kadının biri arabayabinmiş hamile kalmış neden?vites boşalmış Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demiş?Çok korkuyorum elimi tutarmısın Bir kadın adada yalnız imiş hamile kalmış. NEDEN ? Çünkü yalnızlık koymuş. Hayat bir kilot gibidir kısa ve pislenmiş Jilet SENSOR ben söyleyim Kadının biri arabayla giderken hamile kalmış,neden? cevap:firen boşalmış. Bugün dersimiz ''boş'' yarın arçelik Fizikten '0' aldım.Önemli olan katılmaktı. Zenciler neden kollarına baktıklarında kendilerini görürler?Karakolda ayna var Düşünce suç olmasın kalkınca suç ossun Temel bir gün uçakta bir Fransız bir alman bir de ingiliz görmüş yine mi siz demiş. Fatih sultan mehmetin bacakları arasındaki üç harfli uzun accayip kıllı şeyin adı nedir?cwp:"atı" Riky martin'in yakışıklı olduğuna kim inanır?kadir inanır Temel fadimeyi buzluğa koymuş neden ilişkileri bozulmasın diye Bizim selen seni arıyodu. hangi selen ¿? PORSELEN Fadime temele telefonda temele bugün bize gel evde kimse yok demiş temelde gitmiş evde kimse yokmuş. Soru:balık baştan kokar niye?cevap:ayakları yoktur da ondan Değirmen=onların adamları Bende worksheet var arkadaşımda workscheisse Suadiye diye basimin etini yedin be! Havada uçan yeşil zeytine ne denir? havada uçan yeşil zeytin.yerde gezinen siyah zeytine ne denir?havada uçan yeşil zeytinin gölgesi Mustafa toplaoğlu ıssız bi adaya düşerse onu kim kurtarır ? mustafa sandal kurtarır Ben yürüyelim diyorum Gerard Depar dieu (öğretmen)=Çocuğum alfabede kaç harf vardır?demiş.(Çocuk)=28 demiş.(öğretmen)=Hayır 29 harf vardır demiş.Nden öyle dedin demiş.(çocuk)=çünkü;öğretmenim O şimdi askerde demiş. Artık fıkralar, adamın biriyle başlamayacak.Çünkü,o adam dün öldü Bi kadın mutfağa girmiş hamile kalmış neden? çay koymuş Temel'le dursun bir gün kafaları çekiyorlarmış,Temel'in kafa kopmuş İsmet İnönü,İsmetin arkası Celindion celin dion başka bişi demiyon sende bea ! Aşk bir volkan gibidir en sevdiği tatlı kazan dibidir Bi genç arkadaşlarıyla tatile gider.dönünce anane:denize girdinmi oğlum?genc:ewt girdim ailesi beni arıo.anane:neden?genc:deniz hamile kalmıs ta! Wolswogen pasat şahsi oynama!(togidogi)I run each **** me? I run each team. Catch bar duck each **** ? On bar duk each team. Why hi one why Pardon beyfendi ateşiniz var mı? adam (göğsüne elini koyarak)_ yok ama buyrun burdan yakın. Bi kadın filüt çalıyomuş hamile kalmış niee? Fülüt kaymış yehuehuheheu Bi kekeme diğerine demişki:yarım saat vaktin varsa beş dakka konuşalım Lokantada kazık yedim bende makarna.... Kadının biri maça gitmiş hamile kalmış niye???stad boşalmış.. Adamın biri osurmuş neden?? gazı varmış ondan Temel ile Dursun maç yapıyorlarmış.Temel faul yapmış kırmızı kart görmüş,Dursul hamile kalmış nedeeen:Temel arkadan girmiş Bir aile hep patates yiyormuş. bir gün kapı çalmış kim gelmiş - gına Bı elma dıskoya neden gıtmıs?cwp:kurtlarını dokmek ıcın Bahçelerde kereviz ,biz kızları severiz Limon ne zaman sıkılır tek kalınca Köstebekler ben beklemem Bu işin temelini ögrenemedim.dursununu ögren bari Ne sevmek ne de sevilmek dünyada en güsel şey şırıl şırıl işemek! Türlü kül yutmuşsa kültürlü denir Hasret tükenmez gibi, kavuşmak dolmakalem İdrisin ineği hastalanmış temele sormuş-sen ineğin hastalandığında naptın-tız ruhu werdim iki gün sonra idris gelir ve ineğim öldü der. temel:benimçüde ölmüştü... Otelimizde hamam bocegi bulunmaz cunki fareler onlari yemislerdir Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır? Sabaha karşı .. Sayın abonemız odenmemıs namaz,zekat ve oruc borclarınızdan dolayı amel defterınız kapanacaktır bılgınıze......turkcell ahıret hızmetlerı Yıkanan ton'a ne denir? cvp: washington -Bitkisel hayata girdim kendimi Hıyar hibi hissediyorum -Çocuk annesine sorar: -anne melekler uçarmı.Annesi: -uçar yavrucum.Çcuk:-o zaman bizim temeizlikçi neden uçmuyor?Annesi:: ndeden uçsunki yavrucum.Çocuk: - çünkü baban ona meleğim diyor Boşa koysam dolmuyo doluya koysam almıyo....koyma kardeşim Biz sade vatandaşız zenciler kakaolu Kızım gece vakti şeffaf gömlekle sokağa çıkılırmı hiç Transparan parça ediverirler adamı mazallah.. Bahçelerde kereviz gel bize bazı bazı ben annemi çok özledim yaşasın 23 nisan Bizim köyde ebe yoktu herkez fırlama doğdu Bugün görünmez bi kazaya şahit oldum... hadi ya nasıldı ?? bilmiorum görünmez olduu için pek bişi göremedim ! Alçak kadıınn!! yüksek erkek Hoca: (derste bişiler yazdırır..) altına yazın çocuklar - öğrenci: gümüşe yazsam olmaz mı hocam ?? Çalmak fiilinin gelecek zamanı nedir?Hapise girmek Kadının birini işyerinde içmekten sperm bankasından kovmuşlar 1961 yılında içilen kahvelerin hatır süresi dolmuştur. Muazzez abacı neden çok mutluymuş?bu akş*** hüzünleri evde bırakmış. Brütüs sezar'a arkadan vurunca sezar ne dedi?cevap:acımadıkiiiiiii. Ayakkabıların seni ço değiştirmiş az kalsın seni tanıyamıyordum. 10 dakika dediğin nedir ki?5 dakikada geçer Aaaaa bu ne ?Bu şeyi deniz e atalım yüzerse balıktır yüzmezse ölü balıktır Benim b ikiz kardeşim varmış.yedi yaşındayken birlikte denize girimişiz birimiz boğulmuş ama boğulan ben mi o mu kimse bilmiyo. Kabuklu bişi yerken neden kabuklarını soyuyoruz nasıl olsa içinde ne olduğunu biliyoruz. Benim bi arkadaş var kendini köpek sanıyo. havlamasına bişi demiyom da, bizi ağaç sanıp ayaklarımıza işemesi sinirlerimi bozuyo. Bi kız arkadaşına vurmuş arkadaşıda sormuş ne vuruyosun cvp: başvuruyorum Kadının biri damda antenle oynarken hamile kalmış neden? cvp:şimşek çakmış Sinirlerine hakim ol damarlarına savcı Türkün biri fransa sokaklarında yürürken osurmuş o sokaktaki diğer Türkler ne demiş?cevap:ohhh memleket havası Köpeğimin adını tekila koydum içmeye kalkıştılar Batu internete nasıl giriyorsun?batu:balıklama köpeğimin ismini rock koymuştum.taş gibi köpekti be Kadınlar çiçektir kocalarıda saksı Yapma ya!yapma değil olum orjinal. Sık sık ameliyat ol için açılır. Sınıfta olmayanlar parmak kaldırsın lütfen! Harbimi(silah temizleme çubuğu)?yok namlu Temal ikiz kardeşi dursunun dogum gününü hiç hatırlamazmış! Kadının biri bakkala gitmiş ve gazete olarak:''bir sabah bir akş*** verir misiniz?''bakkal da:''sana bir posta yeter Bizim apartmanda Hatice die bir kız var kimse ona bakmıyor neden?cevap:çünkü haticeye diil neticeye bakılır Kadının biri çölde yürüyomuş hamile kalmış neden?ter basmış Hocam yoklamayı almadınız.hoca:ucuzsa birkaçtane alıyım Yumurtanı sahandamı yersin yoksa deplasmandamı? Gözlüklerin net görüyomu?net değil com Tencere yuvarlanmış yemek dökülmüş. Yıkanan tona ne denir?- Washington! Bilen ördeğe ne denir?yanıt:blendax Hep dönen ördeğe ne denir?yanıt:fırıldak Gülme komşuna dişlerin çürük Ve tanrı kadını yarattı oda gitti kaynana oldu Ne kadar sallarsan salla dört yanlış bir doğruyu götürür Ey ruh geldiysen 3 kere masaya vur; Dit dit diiiiiiit aradiğiniz yone dogru butun ruhlarimiz doludur lutfen daha sonra tekrar deneyiniz dit dit diiiiiiit. Ay bu gece ruya goremedim ... goremediysen isiklari yaksaydin. Robin hood okunu atacakken yaliyormus neden ? cevap:»»yayla lezzet testi yapiyormus da ondan ehueuhehu Abi benim cinsel problemlerimvar hergece cin goruyorum Aabi dün bi kızı cafede kesmiştim kız kan kaybından ölmüş. sörf yaparken sanal kafeye girdim,tüm camlar kırıldı. bizim kedi ağzıyla kuş tuttu,kulağıyla balık! Pekiii eşcinsel kertenkeleye ne denir? Cevap:Kertoş Dişi Kertenkeleye ne denir? Cevap:Kertilenkele Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap çoook zevkli oluyoo! Son gülen sen olacaksın çünküüü geç anlıyosun! Bir karınca bir fili görünce ne için saklanır(neden)file çelme takmak için saklanır Anne neden beni doğurdun Kadının biri kızına seni zamanında ne doktorlar,ne mühendisler istedi de vermedim demiş..Kızı da annesine "Merak etme anne! Ben hepsine verdim" demiş. Teoman ehliyet almak istemiş yaşı tutmamış neden? Daha 17 miş Temel vejeteryanmış kurban bayramında ağaç kesmiş bukalemunun kardeşi nedir?okalemunlan şukalemun Öğrenciyi altın sıraya koymuşlar illede tenefüs demiş (.... lisesinde ki ayni matematik hocasinin lafi)ders sirasinda camdan baktim denizde bir ahtapot bir kadini boğuyordu camdan(üçüncü kat) atlayip kadini kurtardim (.... lisesinde bir matematik hocasinin lafi)ogrencime vapurda 20 dakka matematik çaliştirdim sözelden öss birincisi oldu Ey!Dağları taşları yaratan rabbim bütün insanlara akıl verirken bu yazıya mal mal bakanı niye unuttun ya rabbim? Kışın soğuk olmasının nedeni nedir? Herkes soğuk espri yapar. Mariah Carry eskiden hammalmış. Cetvelle çizilemeyecek tek geometrik şekil nedir? Yamuk Kaç yaşındasın?-bilmem her sene değişiyor Yumurtanı sahanda mı istersin? Yoksa deplasmanda mı? Araba duvara çarparsa ne olur? Durur Telefon faturanız fazla geliyorsa telefonunuzu dik tutarak üzerine oturunuz biz buna cep to göt diyoruz ne dersiniz hoş olmadı mı? Bir öğrenci çok kötü yaramazlık yapmış.öğretmeni demişki sen dayak yer misin?öğrencisi:yiyemem!neden?çünkü orucum! Bir kadın yüzüyomoş hamile kalmış neden?Boy vermiş Bir kadın ormanda yürüyormuş kadın hamile kalmış. niçin? çünkü toprak kaymış Önüne bak karıncayı eziyon körün güzmü senin
Kadının biri toprakta oturuyormuş kadın hamile kalmış neden?toprak kaymış Uzundur kıllıdır sokunca kanatır.. Cevap:DİŞ FIRÇASI. Yanan Hasan'a ne denir? cevap:florasan Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Cevap temmuz Kırmızı mendil mavi denize düşerse nolur? ıslanır Çiçeğin biri solmuş diğeride sağmış Bir şef varmış, ismi Tali'ymis.Buna ŞefTali diyolarmış.Bir gün evine gitmişler şefin.Karısı r harflerini söylemiyomuş ,buyrun ben kayısıyım demis. Aşkın gözü körmüş duvara çarpıp ölmüş A1018 , ablan 20 Suya rakı katarsan ne olur? cevap:su sarhoş olur Gözün aydın kullağın mersin Öğretrmen gelmemiş (sınıf başkanı)-numarası kaç? Kadının biri yolda giderken hamile kalmış neden?cevap:yol kayganmış Hakan Taşıyanın kardeşi kim? cevap: Hakan Döşeyen.... Can neden boğazdan gelir?Cevap:Can Emirgan'da oturduğu için. Gökdelenlerin üzerindeki kırmızı ışık nie yanıp söner ? Cevap : Şarjı bitiyomuşta ondan. Yarım bardak suya yarım bardak rakı katarsan ne olur ? Su sarhoş olur Adamın bırı donmuş karısıda etek Ben sünnete karşıyım.Gençlerin önünü kesmeyelim. Bebeğiniz altın yapıyorsa ne yapmalı? Ters çevirin üstüne yapsın Sütten ağzı yanan yoğurdu ayran yapar içer Hakan Şükür sahada sakatlanırsa kim onu taşır? cevap: Hakan Taşıyan Uçak düşmüş.Ama kimse ölmemiş.Neden?Çünkü,uçak Pamukbank'ın üstüne düşmüş Allah yürü ya kulum dedi arabamı sattım Fazla sakızlarınızı yola atın ki arabalarda çiğnesin Adamın biri salakmış karısıda solak(Soner) Uçan köpeğe ne denir-Hav-UÇ Can bedenden çıkmayınca ne olur? -Diğer derslerinden geri kalır Aşk bir elme şekeridir.Yalarsın yalarsın sonunda sana kazığı kalır Temel birgün Fransa ya gitmiş 'aaa burayı da mı Sabancı aldı ' demiş. Kalbe giden yol uzun, iyisi mi metroyu bekleyeyim. Elsiz babaya ne denir? -Noel baba. Kadının kafasına cüzdan düşer ve ölür neden?-İçinde ağır vasta ehliyet varmış Kadının kafasına bir karış kala taş düşee ve ölür neden.-Kadının aklı bir karış havadaymış Kadının biri 100.kattan düşmüş ölmemiş.Neden?-Kanatlı orkit kulanıyormuş. Mevlana neden hep döner?-Her zaman çift okeyi geldiği için. -Ben Aydan Şener-Bende Dünyadan Ali. Japon yapıştırıcım var, yapıştıracak Japon yok. -Kadının biri mehtaplı gecede balkona çıkmış, hamile kalmış, neden?Yıldız kaymış. -Kadının biri otobüse binmiş hamile kalmış, neden?Otobüs boşalmış. -Bebeğin tekine tır çarpmış ama ölmemiş, neden?Bezi bariyerliymiş. -Yeni doğan bebeğe patik almışlar olmamış, neden?Patik antipafikmiş. -Güneşte yanmış, ayda düz. -Limon deyip geçme, çünkü parola limon değil. -Karısının yüzüne bakamaz olmuş , 99’ una bakmış. -Bol keseden atmış, dar keseden eşek. -Ayağı kokmuş, kolu lingit. -Kadının biri evleniyormuş, hamile kalmış, neden?Çeyiz düzmüş -Bir kadın misafirliğe gitmiş, hamile kalmış, neden? Kapıya kadar geçirmişler -Kadının biri çölde tek başına gidiyormuş hamile kalmış, neden?Ter basmış -Kadının biri ıssız bir adada hamile kalmış, neden?Yanlızlı acı koymuş -Kadının biri otobüse binmiş hamile kalmış, neden?Yol düzmüş -Bu iğrenç espirilerin hepsini kanalda gördüm.Hangi kanalda?-Süveyş kanalında. Bir adamın kafasına halka düşmüş ölmüş,neden?Çünkü onlar halka değil filmiş. He-Man bir gün hastalanmış doktora gitmiş Doktor reçete yazarken sormuş:Doktor: Reçeteyi kimin adına yazıyım?He-Man: gölgelerin gücü adına.... İki arkadaş birbirlerine babaları hakkında bahsediyorlarmış.biri demiş ki:"benim babam parayı alnının teriyle kazanır"öteki:"benim babam parayı alnının teriyle kazanmıyor.çünkü o buzhanede çalışıyor Rıdvanın kardeşlerinin ismi nedir?? cvp: Rıdtwo Rıd three Müjde arın kardeşinin ismi ne?? cvp: enginar Çok konuşan inek ne diye bağırır? cevap: milattan önceee...milattan önceee!!! Erman seni sordu! hangi erman?doberman
|
|
|
|
|
|
|
|
|