21 Mayıs 2012, 17:36:12 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Davul çalın :))  (Okunma Sayısı 1009 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
spring
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Şanlı Galatasaray!!!

« : 07 Haziran 2008, 23:25:13 »

Sayfa açıldığında kuşbakışı bir bateri ile karşılaşıcaksın. Mouse ile sayfayı gezdiğinde ise davulların ve zillerin çaldığını görüceksin. çalmaları için mouse ile üzerlerinde gezmen yeterli ama tıklamakta serbest  Sağ altta 'Show Key Hints' yazan yere tıkladığında, klavye kısa yolları açılacak. ister mouse ile çal ister klavye ile sana kalmış. Bir davulcunun coğunlukla bir ayağıyla kontrpedalı ve ayaklı zili calarken, aynı anda öteki eliyle yan davula ve öteki ayağıyla da bas davula, üstelik farklı tempolarla vurmak zorunda olduğunu düşünürsen, yaptığının kolay birşey olmadığını anlarsın. Smiley

Türkiyede iki çeşit taraftar vardır gs li olanlar gs li olduklarını bilmeyenler...
emreaşığı30
Binbaşı

Timgücü 802
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 11:59:09 »

Süpr bi oyun ben zaten müzik aletlerine ilgiliyim..bu tür çalgı oyunlarını çok seviyorum.

korel-ışıl
Yüzbaşı

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

==////kaybedince anlarsın cnm \\\\\\===

« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2008, 02:55:43 »

gerçktn gzl oyn ellerine sağlık

Ummadıklarım adam olurken... Adam dediklerim insan bile olamamış.!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!