|
elifsu
|
 |
« : 02 Nisan 2007, 11:25:41 » |
|
Erkekler bu yıl daha renkli giyinecek
Geçen yıllarda siyah ve kahverengi gibi koyu renklerin hakim olduğu erkek reyonlarını, bu yaz mor, kırmızı ve turuncu gibi canlı renkler süslüyor. Tüm reyonlarda “casual” diye bilinen kullanımı rahat kıyafetler dikkat çekiyor...
Konfeksiyon firmalarının yetkilileri, bu yıl küresel ısınmaya paralel, hava sıcaklığının kış aylarında da yüksek seyretmesi, adeta bahar olmadan yaz gelmesinin iş periyotlarının değişmesine yol açtığını kaydettiler.
Sıcaklığın bir anda 20 derecenin üzerine çıkması sonucu mevsimlik ürünleri getirmediklerini, dolayısıyla bir anda vitrinlerinin yaz sezonu ile donatıldığını ifade eden yetkililer, belki de ilk kez bir sezonu atladıklarını ifade ettiler.
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
tubi
Üsteğmen

Timgücü 6
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2007, 11:28:40 » |
|
erkeklere cok yakısacak bu renkler  güzel paylasım elıne saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2007, 11:33:04 » |
|
ewet rengârenk giysileri çok seviyorum bende 
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
Oktay`
Administrator
Timgücü 43599
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2007, 14:14:50 » |
|
eline sağlık elifsu abla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2007, 14:20:26 » |
|
eline sağlık elifsu abla
eh ulen erkeğe bak bee  oktay sende renkli giycenmi len 
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
ISILIM
Üsteğmen

Timgücü 49
By__Alper ' in Gülü
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2007, 21:43:39 » |
|
anlaşılan baharın geldiğini bu yıl bayanlardan değil erkeklerden anlıyıcaz renk renk giyecekler baksana cıvıl cıvıll
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm ALPERİM)
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2007, 12:39:41 » |
|
benden beklenemez galiba
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm IŞILTANIM)
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2007, 12:40:39 » |
|
hayatta giyinmem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2007, 12:42:29 » |
|
hayatta demiyimde olabilir genede
|
|
|
|
|
|
ÖNEMLİ OLAN HAYATTA EN ÇOK ŞEYE SAHİP OLMAK DEĞİL EN AZ ŞEYE İHTİYAÇ DUYMAKTIR (bEn sAdEcE sAnA mUhTAcIm IŞILTANIM)
|
|
|
|
Özlem
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2007, 11:46:44 » |
|
sitemizin bayları desenize erkek adam renki takım tutmayacağı gibi renkilde giyinmezz die  :D:D:D Aslında bende pek istemem erkek ark. öyle giyinmesini zaten giymezz dee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2007, 11:50:56 » |
|
sitemizin bayları desenize erkek adam renki takım tutmayacağı gibi renkilde giyinmezz die  :D:D:D Aslında bende pek istemem erkek ark. öyle giyinmesini zaten giymezz dee aman özleeeeem renklerin cinsiyeti mi olur ya.kim hangi rengi isterse giymeli.hatta pembe kravat takım elbisenin içinde gayette hoş durabiliyo tabi renkleri iyi ayarlamak lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özlem
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2007, 11:57:55 » |
|
ablacım ben onu demiyorum kii mesela yukarıda resimde adamın elinde tuttuğunu herkes giymez sitemizde bulunan baylarda kanıtladı.bende çok severim pembe kravatı özellikle kırmızı takımın içine çooook yakışır yani giyeerler ama abartıya kaçmadan bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2007, 12:17:39 » |
|
hayatta demiyimde olabilir genede
Mumkun degıl....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By__Alper
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Nisan 2007, 05:42:51 » |
|
eeee abi giyeriz ama pembe kırmızı deil mavi siyah beyaz öle yani baska renkte giycegimiz yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baterist_ea
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2008, 08:48:44 » |
|
sanki fazla renkli 
|