|
ustcm
|
 |
« : 29 Nisan 2008, 09:53:58 » |
|
bir çocuk on yaşındaymış ,babası çocuğun 4katı fazla yaşındaymış, anne babanın 5 fazlasının 2 eksiğinin 3 fazlası yaşındaymış ,abla çocuğun yaşının 2 katının 5 eksiğinin 6 fazlası yaşındaymış ,abi abla ile çocuğun yaşının toplamının 12 eksiği yaşındaymış, kardeş çocuğun abisinin yaşının 8 yaş eksiği yaşındadır, büyük anne baba ile abinin yaşının toplamı yaşındaymış, büyük baba 83 yaşındaymış, eve postacı gelmiş abinin yaşının 10 fazlası yaşındaymış, evdeki yaş toplamının 53 eksiğinin 41 fazlasının 3 katı kaçtır???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2008, 10:00:09 » |
|
baya karışık görünüyo,hesaplamaya üşendim doğrusu 
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #3 : 29 Nisan 2008, 11:24:30 » |
|
ısmıne bakmayın arkadaslar basıt    gorundugu gıbı değil iyide bu mesajınıda konuda yazsan olmuyormu .. illa mesaj sayın yükselmesini mi istiyosunuz siz ya saçma düşüncelere kapılmayın mesaj sayısı hiç bişeye etken değil.. bircan gökçede böle saçmalıkları yapıyor.
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
|
ustcm
|
 |
« Yanıtla #4 : 29 Nisan 2008, 11:27:34 » |
|
iyide bu mesajınıda konuda yazsan olmuyormu .. illa mesaj sayın yükselmesini mi istiyosunuz siz ya saçma düşüncelere kapılmayın mesaj sayısı hiç bişeye etken değil.. bircan gökçede böle saçmalıkları yapıyor.
by_sessiz benım bu sıteden beklentım yokkı mesaj sayımı yukseltmeye kalkıyım.hem mesaj sayım yukselınce ne olucak bana madalyamı verıceksın.lutfen her seyı carpıtmayın.oyle kaygım olsaydı actıgım konuların altına yazardım +rep bılmem ne .tskler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Nisan 2008, 02:08:53 » |
|
off be çok karışık yaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2008, 02:29:07 » |
|
by_sessiz benım bu sıteden beklentım yokkı mesaj sayımı yukseltmeye kalkıyım.hem mesaj sayım yukselınce ne olucak bana madalyamı verıceksın.lutfen her seyı carpıtmayın.oyle kaygım olsaydı actıgım konuların altına yazardım +rep bılmem ne .tskler
z_4 sessizzzzzzzz ne dediğini fARkındamısın sen yaaaa ben onlarıı sırf mesaj sayım yükselsin diye değilllllll arkadaşlara destek için yapıyorumm saçmalık filan kötü oluyorrrrr z_6 +birde bu site benim için o kadar önemli değilki böle bir çapamm olsunnn sen ne sanıyorsun sırf vakitim geçsin diye giriyorum ben bu foruma
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 04:09:33 Gönderen: bircan gökçe »
|
|
|
|
|
|
kusulu_43
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2008, 03:59:44 » |
|
iyide bu mesajınıda konuda yazsan olmuyormu .. illa mesaj sayın yükselmesini mi istiyosunuz siz ya saçma düşüncelere kapılmayın mesaj sayısı hiç bişeye etken değil.. bircan gökçede böle saçmalıkları yapıyor. Bircan sessiz'in yukarıda yazan mesajda anlatmak istediğini hala anlamadın sanırım sanırım demekte yanlış olur anlamamışsın..! arkadaşlar Flood yapmak yasak Flood'un ne olduğunu bazı akradaşlar anlaşılan bilmiyor bilmeyen arkadaşlar BURDAN Okusun bi zahmet..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ustcm
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Nisan 2008, 05:27:46 » |
|
neyse soruyu cozen yok yıne cevabı ben verıyım cevap 918
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 05:28:43 Gönderen: ustcm »
|
|
|
|
|
|
elifsu
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Nisan 2008, 08:57:08 » |
|
Bircan sessiz'in yukarıda yazan mesajda anlatmak istediğini hala anlamadın sanırım sanırım demekte yanlış olur anlamamışsın..! arkadaşlar Flood yapmak yasak Flood'un ne olduğunu bazı akradaşlar anlaşılan bilmiyor bilmeyen arkadaşlar BURDAN Okusun bi zahmet..! açıklamaların için teşekkürler zeynelcim.benim de arkadaşlarımdan ricam:bir konununu gereksiz yere uzatılmaması(yani geyik muhabbetine dönüşmemesi) ve konuyla ilgisiz mesajların yazımaması.bu konulara dikkaet etmelerini rica ediyorum...
|
|
|
|
|
|
Sevda söze dökülünce perişan… Muhabbet arz olununca yalın… Aşk ilan edilince arsız…
|
|
|
by_sessiz
Administrator
Timgücü 6525
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Nisan 2008, 12:19:15 » |
|
sizi anlıyorum biraz uzak kalın siteden sizde beni anlarsınız..
|
|
|
|
|
|
Kula bela gelmez, Hak yazmayınca Hak bela yazmaz, kul azmayınca Hak kulundan intikamı, kul ile alır Din ırfan bilmeyen, bunu kul etti sanır Bari emri olmayınca, sanki yaprak kıpırdanır.
|
|
|
Qslan
Teğmen
Timgücü 0
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Nisan 2008, 12:26:28 » |
|
smf forum flood korumasını kurun 
|