21 Mayıs 2012, 17:09:28 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   IZMIR WEB TASARIM Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: komik itiraflar...  (Okunma Sayısı 6052 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ustcm
Yarbay

Timgücü 21
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #30 : 27 Nisan 2008, 05:12:15 »

SmileySmiley yaw tamam  ben sadece  uyarayım dedım.gokçe senıde  yanlış anladım.kusura bakma:)
SLENDER
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #31 : 26 Haziran 2008, 09:53:10 »

ne güzel bir maçta her derdi sorunu unuttuk.sevindik,sevinirken başkalarının yaşamlarını bitirdik.Ama biz sevindik ya başkaları ne olursa olsun evet itirat ise itiraf :bizi biz yapan tüm değerlerimizden hızla uzaklaşıp idealleri olmayan ütopik bi,r toplum olam yolunda hızla ilerliyoruz. 
emreaşığı30
Binbaşı

Timgücü 802
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #32 : 05 Temmuz 2008, 04:41:34 »

Bende bişi itiraf edicem bnde önceden yani küçüqqen ablamın en sefdiği giysisine salça sürmüştüm Smiley  Ama  annem ve babamda hep ona alıolardı bana almıolardı ben küççükken qısqnçmışımda :d

baterist_ea
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 28 Temmuz 2008, 16:03:17 »

baya kıskançmışsın Tongue
kusulu_43
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 03 Ağustos 2008, 05:09:52 »

küçük insanlar küçük şeyler zevk alır küçük düşünür                                                           
yeni gördüm bu mesajları...
Bu mesajda tubi'nin kuçüklükteki kişiliğine sarfedilmiş sözler var yani o zaman küçükmüşsün ve o zamn ki yaptıklarından zevk alıyormuşsun vs... yani konuyu bu kadar uzatmanın ne anlamı vardı anlamış değilim...
bircan gökçe
Binbaşı

Timgücü 345
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #35 : 09 Ağustos 2008, 02:54:35 »

SmileySmiley yaw tamam  ben sadece  uyarayım dedım.gokçe senıde  yanlış anladım.kusura bakma:)
YOK CANIMM

GİZEM
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #36 : 12 Ağustos 2008, 13:29:15 »

ben de kucukken annem kardesıme bakım dıye verırdı oyun oynayamazdım bende o aglarsa annem alcak dıye dusunur kardesımı cımtıkleyıp aglatırdım annem de gelıp almak zorunda kalırdı Cheesy
omer987
Teğmen
*

Timgücü 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #37 : 12 Ağustos 2008, 23:14:56 »

Aile evde yokken rehberden öylesine numaraları aksamın bir saati arar sacma sapan anketler falan derdik milletde saf saf dinlerdi. Sonunda hep ödül olarak iç camasırı kazanırlardı:).
blondegirl
Teğmen
*

Timgücü 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #38 : 29 Ağustos 2008, 02:21:51 »

ıtıraff edıooree bennn bı sıtede kımsee yokkkk Cheesy:D:D
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

| rentacar - oto kiralama | BUCA EMLAKCI , BUCADA EMLAK , BUCA EMLAKCILARI | izmir satılık daire , satılık arsa, satılık dükkan izmir buca emlak , buca emlak |web tasarım | tekniker | Wap | Wap2 | Wap tim35 | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!